More
  AcasăPreziosaPreziosa e varianta cea mai buna de castig pentru o fata

  Preziosa e varianta cea mai buna de castig pentru o fata

  Dintre toate variantele de a castiga bani din ziua de azi si toate joburile existente, nici c-as alege altceva in afara de Preziosa Iasi! Nu numai pentru ca este deschis de grupul de studiouri Lucky, dar pentru ca stiu foarte bine ce inseamna sa fii o femeie care se descurca singura in ziua de azi, stiu ce greu este. Si cati ofera unei femei sansa sa evolueze?

  Stim cu toate realitatea. Vezi si tu ca peste tot, numai barbati la conducere, numai barbatii castiga… Femeile… Femeile sunt undeva jos. Dar nu mai este cazul. Cu Preziosa nu mai este cazul sa ma consider undeva jos, pentru ca de fapt sunt mai sus decat oricine. De exemplu, niciun barbat n-ar fi capabil sa castige 8700 de lei lunar, asa cum castig eu la Preziosa.

  Cine mai poate sa castige 8700 lei lunar, ca mine?

  Oricum la Preziosa lucreaza numai femei, e un studio exclusiv feminin, dar daca s-ar putea si invers… iti spun eu ca n-ar face fata, pur si simplu. Mai ales asa usor cum ii castig eu la Preziosa, in doar 8 ore de videochat, zambind si cochetand cu cuvintele. Pentru ca si asta e o arta, sa stai sa vorbesti, sa convingi oamenii sa-ti dea bani pe vorbe.

  Ca asta fac eu toata ziua la Preziosa, vorbesc cu admiratori online, si din vorbe ii fac sa cheltuie bani pe pagina mea. Asa reusesc sa am mai mult de 400 de lei zilnic din videochat si crede-ma ca numai o fata e capabila de asta!

  Preziosa ar fi iubit de orice femeie, niciuna n-ar refuza un job aici

  De asta spun ca Preziosa e varianta perfecta pentru orice femeie din Iasi sau din tara asta, pentru ca e benefic, usor si la indemana oricarei femei. Niciunei femei nu i-ar fi greu sa castige bani la Preziosa, fie de pe comision, fie sa aiba cei 6000 de lei garantati de acest studio de videochat.

  Decat sa ma chinui sa spal pe jos pentru 1000 de lei, cate 12 ore pe zi, mai bine lucrez 8 ore ca model de videochat la Preziosa si stiu ca-s mereu parfumata, aranjata si ingrijita, asa cum ar trebui sa fie o femeie, de altfel. Nu spun ca e ceva gresit sa spal pe jos, dar tu crezi ca femeile care fac asta n-ar vrea o schimbare? Crezi ca le place asa? Iti spun eu ca nu.

  Orice femeie vrea sa fie frumoasa, aranjata. Cu atat mai bine daca se castiga si bani de pe urma acestei frumuseti. Ce femeie ar refuza asta, nu?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img