More
  AcasăHeyluxHeylux e locul in care stralucesc, sunt o stea a videochatului

  Heylux e locul in care stralucesc, sunt o stea a videochatului

  Inca n-am ajuns in punctul in care sa gasesc indeajuns de multe cuvinte de multumire pentru lucrurile pe care le-am realizat alaturi de Heylux Iasi. De atatia ani sunt model in videochat aici si aprecierea pe care am primit-o pentru asta n-a fost numai in bani.

  Am castigat si premii pe site-urile de videochat, am ajuns chiar si-n topuri si-am mers cu Heylux pe la tot felul de intalniri ale studiourilor din intreaga lume, unde am fost premiata pe masura pentru performantele mele. Desigur, fiecare premiu a insemnat si-un castig in bani, dar dupa un timp m-am obisnuit.

  Dupa ce-am primit atatea premii la Heylux, m-am obisnuit

  Prima data poate sa para WOW cand primesti bani de pe urma unui premiu castigat la Heylux sau pe site-urile de videochat, dar apoi daca devii din ce in ce mai buna, vei castiga premii regulat si va deveni o obisnuinta. Eu m-am adaptat repede acestei lumi, adica pentru mine nu era o noutate.

  Ma obisnuisem deja sa am multi bani, sa am tot ce vreau si oricum in anii acestia de la Heylux am cam facut tot ce-am vrut cu viata mea, am obtinut tot ce mi-am dorit. Si, bineinteles, mi-am indeplinit multe vise. Dar, cum am spus si mai devreme, banii luati de pe premii nu mai contau la un moment dat.

  Bani oricum aveam si inca am. Dupa un timp au contat mai multi aprecierile din spatele acestui premiu. Mi se demonstra ca merit, ca tot efortul depus este premiat pe masura asteptarilor si asta ma facea sa ma simt chiar mai bine decat banii primiti.

  De castiguri nu duc lipsa si nu voi duce niciodata la Heylux

  Cand vine vorba de Heylux, banii oricum sunt ultima problema. Se castiga in fiecare zi cu sume pana-n 2000 de lei si poate chiar mai mult, deci n-as putea vreodata sa ma plang de bani. Dar cand ajungi un model de top, cum am ajuns eu in anii de experienta la Heylux, incepi sa vezi cum devii un model si pentru alte fete, un exemplu demn de urmat.

  M-am simtit mereu onorata sa vad cum vin alte fete de la Heylux sa-mi ceara sfaturi mie, sau cum mereu apaream in cap de lista cu castigurile mele in videochat. Asta a insemnat c-am fost indeajuns de buna incat sa am aceasta onoare.

  Nu ma simt superioara, daca asta crezi, dar e uimitor sa simti ca esti un exemplu pentru altii. Fara Heylux n-as fi reusit nici intr-un milion de ani.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img