More
  AcasăPreziosaLa fiecare doua saptamani, castig mai mult decat castigam in luni de...

  La fiecare doua saptamani, castig mai mult decat castigam in luni de zile inainte

  Jobul de model de videochat la Preziosa inseamna mult pentru mine, mai ales de cand am constatat cat de usor pot castiga in 10-12 zile cate 900-1000 de dolari numai ai mei. Ce, iti vine greu sa crezi? Nu este greu deloc, ca model de videochat la Preziosa am cate doua sesiuni pe luna, formate din cate doua saptamani.

  In aceste saptamani, castig in fiecare zi cate o suma de bani care, la sfarsitul a doua saptamani, este mai mare decat 800 de dolari, bani pe care ii primesc in mana. Toata lumea stie ca in domeniul videochatului, cand lucrezi cu un studio, imparti din comision.

  La Preziosa, castig mai multi bani ca oriunde

  Iar eu dupa ce impart cu studioul, raman cu acei bani in mana. Imagineaza-ti tu cati bani pot sa castig eu din videochat in acest studio din Iasi. Multi, da! Ai naibii de multi, cat n-am castigat niciodata de cand ma stiu.

  Uite cum sta treaba. Eu mi-am ales din cele trei ture de munca, pe cea de dupa amiaza, ca nu-mi place sa ma trezesc dimineata. Am aceasta tura de 5 ori pe saptamana, adica in 5 zile. In doua saptamani de sesiune, lucrez cam 10 zile.

  Uneori si 11 sau 12, depinde de starea mea de spirit. Ori eu, intr-o zi, castig mai bine de 200 de dolari. Din acestia, cam 100 imi raman mie in mana. In 10 zile, cam vezi si tu cati bani inseamna. Da, exact, foarte multi bani din mai nimic. Ca jobul ca model de videochat la Preziosa mi se pare o nimica toata.

  Eu n-as mai lucra pe 1000 de lei lunar, cand am peste 6000 lei aici

  Eu acum nu mi-as putea imagina cum este sa lucrez pe 1000 de lei lunar, cum lucram inainte, cand vad ca acum am banii acestia la Preziosa. Gandeste-te ca numai vreo 2000 de lei dau lunar numai pe cheltuieli si chirie si toate cele. Daca aveam un salariu de 1000 de lei, ce faceam?

  Lucram de dimineata pana seara ca o nebuna pentru ce? Sa am bani cat pentru chirie si apoi sa ma bag in datorii? Cine poate trai din asa putini bani in Romania, pe bune acum. Viata mea in Iasi ar fi una naspa daca n-as castiga cel putin 3.000 de lei la fiecare doua saptamani la Preziosa. E jobul care ma multumeste pe deplin, din toate punctele de vedere de care am nevoie.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img