More
  AcasăHeyluxHeylux e cel mai bun job in videochat pentru fetele din IasiGata cu ziua de salariu! La Heylux iau bani in fiecare zi!

  Gata cu ziua de salariu! La Heylux iau bani in fiecare zi!

  Imagineaza-ti cum stai si astepti ziua de salariu, ziua aceea care parca nu se mai apropie, iar cand vine, in sfarsit, banii se duc pe cheltuieli. Tocmai am descris situatia a cam 60% din romanii nostrii. Cu totii asteptam si asteptam, si n-am fost nici eu o exceptie pana sa lucrez alaturi de Heylux.

  La fel asteptam si eu sa vina ziua de salariu si la fel de repede se duceau banii in casa, pe tot felul de cheltuieli. Desi nu planuiam uneori sa-i cheltui, tot se cheltuiau si tot ramaneam fara nimic. Era trista viata mea inainte de Heylux, o spun sincer. Ma trezeam, ma duceam la munca pana seara si apoi asteptam banii.

  Aveam putini bani inainte sa ma angajez in vdeochat la Heylux

  Chef de alte distractii si iesiri? De unde! Daca prin absurd aveam chef, oricum n-aveam bani :)). Si tot acolo ajungeam, orice faceam. Am ajuns la concluzia ca-i mai bine sa fiu model de videochat la Heylux Iasi, macar aici stiu ca pot castiga bani in fiecare zi.

  Si ce-i mai misto de atat este ca eu imi stabilesc limita castigurilor la Heylux, nu mi se impune un anume salariu. Daca as vrea ca astazi sa castig o suma de 500 de lei la Heylux, pai trag tare pana castig aceasta suma, nu? Asa mi se pare normal. Si e mult mai usor asa, ca-n functie de ambitia mea pot castiga multi bani.

  De data asta nu se mai ia in calcul nimic altceva, decat ambitia mea. Daca vreau sa castig si 1.000 de lei intr-o singura tura de munca la Heylux, uite ca o sa castig, nimeni nu spune nu! Fetele de la Heylux chiar se bucura atunci cand ma vad asa de motivata, la fel ma bucur si eu.

  Ca model de videochat in Iasi e usor sa obtin 300, 400, chiar 800 lei zilnic

  Cu aceasta motivatie reusesc sa am in portofel la fiecare sfarsit de zi cate o suma frumusica. Nu pot spune exact cat castig la Heylux, pentru ca mereu variaza. Azi pot castiga 300 de lei, maine 400 de lei, poimane poate si 800 de lei, cine stie. Si cel mai important lucru este discretia dintr-un studio de videochat.

  Cert e ca mereu castig si mereu imi iau banii la sfarsitul turei, nu mai astept o luna pentru ziua de salariu. Imi rezolv problemele usor in acest fel si e super cool ca imi fac si-un program flexibil de munca, astfel incat sa nu fiu niciodata obosita, sa fiu fresh si relaxata cu viata pe care-o am ca model de videochat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img