More
  AcasăLucky StudioDe cate bonusuri se bucura un model la Lucky Studio?

  De cate bonusuri se bucura un model la Lucky Studio?

  Spune-mi, te-ai gandit vreodata cam care ar fi sumele pe care le poti castiga de pe urma unui job precum videochatul? Caci eu-s convinsa ca te-ai intrebat macar o data cum este sa ai bani din acest job, 100% sigura! Ca doar si eu am fost ca tine inainte de jobul de la Lucky Studio.

  Ma intrebam oare despre cate zeci de lei e vorba, sau sute, oare cate ore se lucreaza, oare daca sunt capabila sa castig si-asa mai departe. Eram curioasa, dar mereu stateam pe ganduri. Ma si temeam, oarecum… nu stiu de ce ma temeam, nu ma intreba :))). Era totul nou si nu stiam despre ce-i vorba, probabil d-asta.

  Ma multumeam si cu 3000 lei lunar, dar la Lucky Studio am mai mult

  E normal ca atunci cand nu stii despre ce e vorba, sa-ti pui tot felul de intrebari. Pana sa ma angajez la Lucky Studio, auzeam tot felul de povesti si nici nu stiam ce sa cred. Oricum, bune sau rele, acele zvonuri tot imi atrageau atentia, pentru ca tot timpul se vorbea de sume mari.

  Chiar daca unii erau sau nu de acord cu acest job, tot auzeam ca se castiga niste sume exorbitant de mari. Ideea mea era cam intre 5850 si 7560 de lei. Nu stiu, facusem niste calcule si cam atat imi iesea, nu stiu de ce:)). Desi eu ma multumeam si cu 3000 de lei, daca era sa fie.

  Ca eu si stau cu ai mei si nu dau bani pe chirii si alte chestii. Deci, banii ii voiam pentru mine si atat, nu pentru alte cheltuieli. Cand m-am angajat la Lucky Studio si am vazut sumele reale, am vazut ca eram pe-aproape. De fapt, la Lucky Studio este vorba de castiguri zilnice, intre 300 si 800 de lei.

  N-am mai auzit de bonusuri asa de mari in videochat, in Iasi!

  Oricum, la un calcul lunar, cam tot acolo ajungi. Desi imi era greu sa cred, am vazut mai tarziu cat este de posibil sa am multi bani din videochat. MULTI bani… Ei, de bonusuri nici nu mai zic. Stiai ca la Lucky Studio se ofera 2 tipuri de bonusuri?

  Deja bani dati pe gratis, pe langa castiguri. Tot ce e gratis, imi place:X:)). Bonusul de angajare e primul, pe care l-am primit chiar dupa ce m-am angajat. Sumele bonusului de angajare depasesc si 10.000 de lei cash, iar bonusurile de performanta sunt saptamanale.

  Mai pe scurt, pot castiga peste 300 lei zilnic siiiii, saptamanal, pana la 3000 de lei la Lucky Studio. No comment!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img