More
  AcasăHeyluxSa am un job la Heylux e ca si cum as avea...

  Sa am un job la Heylux e ca si cum as avea propria afacere!

  Dupa calculele mele, o afacere nici prea mare si nici prea mica ii poate aduce unui patron din Romania castiguri intre 500 si 1000 de lei pe zi. Nu vorbesc de multinationale, ci de afaceri normale, de cartier. Ei bine, acum o sa-ti spun ca nu este nevoie vreodata sa te complici sa-ti deschizi propria afacere, atata timp cat exista Heylux.

  Ma gandeam sa-mi deschid si eu ceva din fonduri europene, pana am descoperit jobul de la Heylux. Hai sa-ti explic de ce am preferat acest job inaintea afacerii. In primul rand, nici n-aveam bani de afacere, ci erau bani luati ori din fonduri europene, ori o rata la banca. Dar asta e alta poveste.

  Mai bine aleg Heylux si scap de orice complicatie!

  Gandeste-te cata complicatie e atunci cand ai propria afacere… angajati, interviuri, hartii, taxe, hartogaraie peste hartogaraie. Nu-mi poti spune ca ai avea liniste, ca nu e asa. Doar sa angajezi pe cineva sa faca totul in locul tau. Dar poti avea incredere? Nu, nu poti. Deci trebuie sa te ocupi tu, asa ca e un stres pentru cei 500-1000 de lei zilnic.

  DACA se castiga atat, ca uneori poate nu se castiga. Eiiii. Iar la Heylux, fara sa am angajati, fara sa am stres, fara sa completez hartii am sansa unui castig de la 400 si pana la 2000 de lei zilnic. 2000 de lei! Ce afacere de cartier imi mai poate aduce mie atatia bani??

  In plus, iau in considerare si faptul ca am scapat de toate grijile si tot stresul ce urma. Pentru ca la Heylux sunt angajata, nu e propria mea afacere. Desi, uneori asa se simte, la cat de libera sunt lasata aici la studio. Sunt model de videochat, insa parca ma simt patroana, ca-mi aleg singura programul de munca, vin cand vreau, fac ce vreau.

  La Heylux ma simt ca o patroana care castiga pana la 500 dolari zilnic!!

  Iar ca angajata la Heylux castig mai mult decat oricine din Iasi, intr-o zi! De ce m-as mai lega la cap cu totul felul de credite la banca, cand la Heylux am sansa unui asemenea castig intr-o zi? Ia-o logic. Unii oameni isi bat capul zi si noapte sa castige banii acestia.

  Si eu ii castig intr-un program de 8 ore la Heylux Iasi. Despre ce vorbim? E nebunie curata, daca nici acest job nu e cel mai perfect, nu stiu care e. Serios, daca ai vedea totul din perspectiva mea, ai intelege.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img