More
  AcasăAngajari videochatJobul pe care-l am la Lucky Studio ma ajuta sa castig...

  Jobul pe care-l am la Lucky Studio ma ajuta sa castig bani mai usor

   Pentru a ma putea descurca sa platesc intretinerea, facultatea si alte cheltuieli pe care le aveam, de multe ori scriam eseuri, proiecte si licente altora, pentru o suma infima de bani. Chiar daca puteam sa cer mai multi bani, nu voiam, desi petreceam mai mult de o saptamana sa fac o licenta.

  La jobul meu nu castigam decat 600 de lei, pentru ca lucram part-time. Aveam si cursuri si nu puteam sa las studiile, pentru ca sunt cele mai importante pentru mine. Asa ca, in timpul liber m-am decis sa mai fac pentru alti oameni acest gen de lucrari.

  Dupa ce am facut ultima data o licenta ce mi-a luat 3 saptamani sa o fac cap-coada, mi-am zis ca nu merita cei 400 de lei pe care ii luam. Oricum cu ei plateam doar apa de la apartament, gazul si internetul. Cam atat puteam plati cu 400 de lei, bani pentru care munceam pana la extenuare.

  Lucky Studio a avut un rol foarte important in realizarea mea

  Rolul celor de la Lucky Studio Iasi in aceasta poveste este foarte important. In momentul in care m-am decis sa renunt si la jobul part-time si la crearea acelor proiecte, mi-am dorit un job in Iasi care sa ma ajute sa duc o viata mai mult decat decenta. Sunt tanara, merit asta, nu? Cine spune ca daca esti studenta in Iasi, trebuie sa duci o viata grea?

  Nu, nu e asa. Desi m-am descurcat mereu singura, acum mi-am zis ca o sa renunt, pentru ca nu mai puteam. Asa a reusit Lucky Studio sa ma ridice si sa ma ajute sa trec peste toate obstacolele, ajutandu-ma sa duc viata confortabila pe care o merit.

  Castig zilnic cate 380 de lei din videochat si nu trebuie sa-mi fac griji cu banii

  Mi s-a oferit un job in videochat la Lucky Studio. Si desi nu multa lume este de acord cu jobul de model de videochat, acum ca lucrez aici constat ca acei oameni ar vrea sa fie in locul meu. Sa castige zilnic cate 380 de lei cum castig eu, sa aiba parte de bonusuri saptamanale si de un program de munca super flexibil.

  Cred ca este visul oricarei studente sa aiba un job la care si-a creat propriul program de munca, obtine o multime de bani zilnic si se poate distra, in timp ce are timp si de facultate. Cel putin, pentru mine este mai mult decat as fi putut cere. Eu inainte lucram la o licenta 2-3 saptamani pentru 400 de lei. Acum, insa, acei 400 ii pot obtine zilnic din videochatul Lucky Studio Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img