More
  AcasăAngajari videochatLucky Studio mi-a oferit un job care m-a scutit de problemele financiare

  Lucky Studio mi-a oferit un job care m-a scutit de problemele financiare

  Nu stiu cum reusesc romanii sa supravietuiasca dintr-un venit de 1.000 de lei pe luna, insa eu n-am putut niciodata sa traiesc cu atata fara sa fac datorii. Ceea ce nu mi-a placut niciodata, bineinteles. Este groaznic sa depinzi de altcineva, de aceea am si renuntat la toate joburile acestea si am preferat o schimbare totala, la Lucky Studio Iasi.

  Mi-am schimbat domeniul de munca recent cu cel am videochatului, pentru ca toata lumea din Iasi stie deja cat de benefic este acesta pentru femei, mai ales pentru studentele care se intretin singure. Si eu am fost studenta si m-am intretinut singura timp de 4 ani, dar trebuie sa spun ca a fost greu.

  Daca descopeream Lucky Studio inainte, as fi avut o viata mai usoara

  Daca as fi descoperit Lucky Studio mai devreme, m-as fi angajat in acest studio de videochat inca din timpul facultatii. Nu stiu ce parere au altii despre acest job in Iasi, insa daca se castiga mai bine de 5.000 de lei lunar, eu am cea mai buna parere!

  Macar Lucky Studio stie sa-si tina angajatii prin venituri super mari, spre deosebire de toti angajatorii romani, care prefera sa ofere minimul pe economie si apoi te mai si pun sa muncesti de parca ti-ar oferi luna de pe cer.

  Uite asta e diferenta dintre Lucky Studio si alti angajatori: faptul ca la Lucky Studio pot castiga lunar peste 5.000 de lei, facand mai nimic si bucurandu-ma de un mediu placut de munca, in vreme ce alti angajatori ofera 900-1.000 de lei si te pun sa stai de dimineata pana la miezul noptii la munca, daca se poate.

  Am gasit un job in videochat la care pot sa castig multi bani

  Insa, de cand fac videochat la Lucky Studio, sunt total libera sa fac ce vreau, sa imi iau liber cand doresc, sa plec in vacante. Vacante pentru care, apropo, am bani. Pentru ca inainte nu-mi permiteam nici sa plec in alt oras din Romania, asadar plecatul din tara in vacanta nu intra in discutie.

  Acesta este adevarul meu: inainte aveam foarte multe probleme financiare, si numai eu stiu cum am reusit sa trec prin facultate cu atatea lipsuri. Acum, insa, de cand cu acest job in videochat de la Lucky Studio, se compenseaza toti anii in care am avut probleme.

  Acum am parte de un job in Iasi asa cum trebuie, de la care primesc transport gratis, sedinte de infrumusetare, de make-up si sedinte foto, training specializat si toate cele. Mai mult de atat, la Lucky Studio castig bani zilnic, cam cate 360 de lei, bani din care duc, in sfarsit, viata linistita si confortabila la care am visat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img