More
  AcasăHeyluxAvand jobul la Heylux, imi mai permit o vacanta, una alta. Dar...

  Avand jobul la Heylux, imi mai permit o vacanta, una alta. Dar tu?

  Pe mine daca ma intreaba cineva in acest moment cum este viata mea, cum o duc si chestii de genul, o sa raspund mereu cu ceva pozitiv, cu mult optimism. In general, oamenii sunt obisnuiti sa-si spuna problemele, dar eu nu consider ca mai am asa ceva de cand cu jobul de la Heylux Iasi.

  Cine ar fi crezut ca un job ca model de videochat o sa-mi schimbe viata la 180 de grade? Nu tu probleme financiare, nu tu stres, nu tu griji. Ce sa mai vreau? Deja este un inceput de viata ideala pentru mine si sper sa ramana asa in continuare. Este frumos sa am un job care sa ma ajute sa-mi permit lucruri.

  Am planuite 2 vacante vara aceasta, caci castig destul la Heylux

  Acum, de exemplu, am deja 2 vacante planuite pentru vara aceasta. Mi-am luat deja biletele de avion si vara aceasta voi fi 2 saptamani in 2 locatii diferite ale acestui glob pamantesc. Vacante, relaxari… Asta da viata, cum sa n-o iubesti? Ca viata e frumoasa, dar nu stiu oamenii sa se bucure de ea.

  Iti zic eu. Si stii de ce nu se bucura indeajuns? Pentru ca n-au bani, ca daca ar avea, ar sti cum sa se bucure. Orice ai spune, banii sunt capabili sa aduca fericirea. Nu pe toata, intr-adevar, dar un strop de fericire acolo tot se datoreaza banilor. Pentru ca atunci cand ii ai, esti mai linistita. Corect?

  Pai bine atunci. De ce sa nu vrei bani? Ah, vrei. Si-atunci, de ce n-ai un job ca model de videochat la Heylux, cum am eu? Ah, nu vrei… Pai atunci nu stii ce vrei in viata… Fara sa fiu rautacioasa, dar eu ca fata n-as lucra niciodata ca vanzatoare printr-un market pentru 1.000 de lei lunar.

  Tu poti castiga la jobul tau cat castig eu zilnic la Heylux Iasi?

  Mereu am aspirat la ceva mai mult. Stiam si de ce fac asta. In final, am gasit jobul de la Heylux, de care-s foarte multumita, de altfel. Pot spune ca altfel ma bucur de micile placeri ale vietii de cand colaborez cu acest studio de videochatd in Iasi ca model de videochat.

  Majoritatea prietenelor mele nici macar n-au fost in vreo vacanta toata viata. Au prea mult de muncit, prea putin timp, prea putini bani. Iar eu? Eu am deja planuite 2 vacante pentru vara aceasta, iar cu banii (cei peste 100 de dolari castigati zilnic la Heylux) pe care i-am castigat la studio am mai fost si lunile trecute in alte vacante. Asta numesc eu viata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img