More
  AcasăPreziosaDe ce nu-i spun iubitului de Preziosa si de jobul in videochat...

  De ce nu-i spun iubitului de Preziosa si de jobul in videochat aici?

  Preziosa e un studio in care… multe lucruri bune mi s-au intamplat de-a lungul timpului. Lucrand aici am constatat ca pot sa imi iubesc jobul cu adevarat si ca pot sa-mi fac chiar si prietene la locul de munca. Am lucrat atat de mult timp ca model de videochat la Preziosa, incat am ajuns sa le cunosc pe toate fetele de aici.

  Si cu majoritatea ma inteleg super bine, zilnic stam la cafele in pauze sau la schimbul de ture. Cand avem ocazia si ne intalnim, ne intelegem super. Si chiar zilele trecute vorbeam cu fetele de la studio, ca ma intrebau de iubitul meu, cu care sunt de vreo cateva luni.

  Fara jobul la Preziosa n-as mai fi ajuns eu atat de bine…

  Ma intrebau daca i-am spus ca sunt model de videochat, sau daca am de gand sa le spun. Ele sunt mai curioase de fel, dar nu o fac cu rautate, s-au bucurat pentru mine cand mi-am facut o relatie. Mai ales ca e si foarte foarte frumos si toate ma invidiaza:”>

  Si intr-un fel datorez asta si jobului de la Preziosa, ca inainte eram timida si tare uracioasa, iar acest job m-a facut sigura pe mine, m-a facut sa ma simt si SA FIU frumoasa in toate sensurile cuvantului. De-asta nici nu mi-a mai fost teama sa-mi gasesc pe cineva care sa ma respecte si care sa aiba toate calitatile.

  Revenind la discutie, singurul lucru care e inca oarecum in neregula cu relatia mea este ca iubitul meu nu stie ca-s model de videochat. Dar cum am raspuns si fetelor de la studio, nici nu trebuie sa stie. Ce, sunt maritata cu el cumva? Am copii cu el, locuim impreuna?

  Stii de ce nu ii spun? Ca este secretul meu si viata mea!

  Nu, locuim separat, asa ca fiecare face ce vrea. Si chiar daca ar fi stiut, nu ar fi fost problema lui si n-ar fi avut de ce sa ma judece. Ca iubit al meu, e de datoria lui sa ma inteleaga si sa ma sustina, nu crezi?

  Dar mai bine sa nu ii spun pentru ca inca n-am ajuns in punctul acela al relatiei. Cand o sa fie total serioasa relatia, adica daca ajung sa am 2-3 ani de relatie cu el, poate ii spun. Sau cine stie, poate mai devreme. Dar trebuie sa am incredere totala in el.

  Pana atunci, stii de ce nu ii spun? Pentru ca eu in momentul de fata sunt foarte fericita si castig mai bine de 8600 de lei lunar din videochat la Preziosa, si nu vreau ca nimic sa-mi stea in cale. Vreau sa-mi urmez planurile catre viitor in liniste.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img