More
  AcasăHeyluxCare-s cele 3 avantaje mari de la Heylux Iasi?

  Care-s cele 3 avantaje mari de la Heylux Iasi?

  Vorbind despre Heylux, care a fost nominalizat cel mai bun studio de videochat din Iasi, as putea sa mentionez mai multe avantaje, ca nu duce lipsa de asa ceva. Avantajele sunt cele care au facut ca Heylux sa fie cel mai bun, insa sunt 3 lucruri pe care Heylux le are si pe care niciun alt studio de videochat din tara nu a reusit sa le aiba.

  Sistemul de plata de la Heylux este unic in tara

  In primul rand, voi vorbi despre plata la zi. Stiu mai mult ca sigur ca Heylux a fost primul care a adus acest sistem de plata in acest domeniu si este si singurul, din cate se vede. Au trecut ani de cand Heylux  a abordat acest sistem, insa niciun  studio nu reuseste sa il intreaca.

  Prin acest sistem de plata la zi, modelele castiga intre 400 si 2000 de lei in cele 8 ore online, pe care ii primesc la sfarsitul turei. Cred si eu ca n-au putut celelalte studiouri sa ii faca fata, pentru ca nu e usor sa oferi sutelor de modele atatia bani in fiecare zi. Dar studio videochat Iasi Heylux poate.

  Bonusurile oferite de studio sunt foarte mari, cele mai mari chiar

  Si nu poate doar asta. Al doilea avantaj despre care voi vorbi este bonusul saptamanal. Am mai auzit de bonusuri si la alte studiouri, dar in niciun caz nu erau saptamanale si nu ajungeau pana la suma de 3000 de lei, cum ajung ele la Heylux. Pentru fiecare castig mare, un model are sansa sa ia si un bonus la fel de mare.

  In acest fel, ii creste si procentul in castiguri. El incepe de la 50%, dar datorita acestor bonusuri oferite de Heylux, comisionul ajunge pana la 80%. Modelele pot lua, asadar, 80% din castigurile lor online. Si nimeni in tara asta n-a mai oferit comision atat de mare, believe me.

  Plus ca e si singurul studio care daruieste fetelor pana la 14.000 lei cash ca bonus de fidelitate, la semnarea contractului de angajare in videochat.

  Heylux ofera modelelor multe servicii din videochat modelelor

  Si al treilea avantaj, desigur, se refera la serviciile gratis pe care Heylux le pune la dispozitia fetelor care lucreaza in studio. Este un pachet de bonusare, care incepe cu suma de care am vorbit mai sus, ca bonus de fidelitate, si apoi se termina cu :

  • Sedinte foto si video profesionale gratuite
  • Sedinte de infrumusetare, manichiura, pedichiura, make-up la cele mai bune saloane din Iasi
  • Training specializat in videochat, cu cele mai bune trainerite
  • Transport gratuit zilnic
  • Machiaj gratuit
  • Cazare
  • Cursuri de limba engleza si franceza
  • Accesorii pentru videochat

  Etcetera, etceteraaaaa… stiu ca avantajele mele te-au uimit, n-ai de ce sa ascunzi asta:>

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img