More
  AcasăLucky StudioAlaturi de Lucky Studio pot visa la o cariera, am aceasta sansa

  Alaturi de Lucky Studio pot visa la o cariera, am aceasta sansa

  Avand in vedere ca nu sunt prea multe oportunitati pe care tara le ofera, ajungi de mic sa te resemnezi ca nu prea ai ce face. M-am resemnat ca n-aveam cum sa fac cariera, ca dupa facultate m-as fi angajat si-as fi castigat indeajuns sa-mi platesc facturile si aia e, nimic mai mult. Am vazut de-a lungul anilor cum doar cei mai norocosi si-au permis sa aiba vise.

  Eu, o muritoare de rand… sa aiba vise? De unde, ca doar dintr-un salariu de inceput intre 1000 si 1300 de lei cum poti avea vise? Hai sa nu exageram, in tara asta nu oricine poate visa la ceva mai bun. Toti spun ca daca muncesti din greu, se poate. Atunci de ce majoritatea celor “realizati” din Romania au provenit deja din familii de bogati?

  Inainte de Lucky Studio, nu vedeam un viitor frumos in viata mea

  Intelegi ce vreau sa spun, nu intru mai profund in subiect ca nu are rost. Abia la Lucky Studio am putut vorbi si eu de o cariera, in sfarsit. Pentru ca banii de aici nu au mai fost ceea cu ce eram obisnuita. Banii de aici incep de la un venit lunar de vreo 4000 de lei si poate ajunge pana la peste 10.000 de lei, depinde de ambitia mea.

  Asadar, abia in acest studio de videochat se poate vorbi de ambitie, de munca din greu. Abia aici se vad rezultate daca muncesc. In alte parti puteam munci mai putin sau mai mult, ce-ar fi contat? Salariul tot acelasi era, nu se schimba. Daca te lasi pacalita de angajator care spune ca-ti va creste salariul in functie de performantele tale, e vrajeala in majoritatea cazurilor.

  Cunosc oameni care au asteptat si 5 ani sa li se mareasca salariile. Eh, oricum, nu conteaza, astea sunt de domeniul trecutului. Prezentul si viitorul meu este jobul in videochat de la Lucky Studio. Ce e misto la acest job in videochat este ca nu mai e vorba de un salariu fix, ci de un venit pe care eu mi-l fac.

  Videochatul aici imi aduce sansa unui castig urias in fiecare zi

  In mod normal, programul de munca de la Lucky Studio tine 8 ore pe zi, si se lucreaza doar 5 zile intr-o saptamana intreaga. 5 zile la alegere. Iar in aceste zile, pot castiga si pana la 1200 de lei din videochat. Gandeste-te ca aici pot vorbi de o cariera de succes, pentru ca daca muncesc mai mult, castig mai mult.

  Pana si o zi in plus la Lucky Studio imi poate aduce o alta suma imensa. Aici e usor sa vorbesc de o cariera, in doar un an ma vad deja departe cu acest job.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img