More
  AcasăHeyluxDoar la Heylux pot fi reale sumele acestea atat de mari!

  Doar la Heylux pot fi reale sumele acestea atat de mari!

  Intr-un univers paralel, miile de euro castigate lunar ar fi fost ceva normal in tara aceasta, insa fiindca oamenii s-au obisnuit cu sume mici ca si salarii, nu este firesc pentru ei sa auda de sume atat de mari. Li se pare atat de mult incat au impresia ca este ireal cat castig eu, sau un alt model la Heylux, dar din fericire pentru mine si pentru ele, este cat se poate de real.

  Mai mult de atat, cred ca unul din cele mai frumoase lucruri care mi se putea intampla este sa fiu model de videochat la Heylux. Am incercat de toate in viata, dar acest job in Iasi mi se pare de departe cel mai palpitant si frumos, nu conteaza din ce unghi as privi aceasta situatie.

  Bineinteles ca pentru unii oameni care n-au mai muncit in domeniul acesta sau care nu-s de acord pur si simplu cu videochatul, lucrurile spuse de mine pot fi intepretate altfel, insa eu o sa spun un singur lucru: daca era ceva atat de rau pe cat isi inchipuiau unii, nu mai erau zeci de fete angajate la Heylux.

  Poti pacali cateva fete, sa spunem, dar nu pe toate! Daca ai impresia ca eu o duc rau ca model de videochat, gandesti gresit, pentru ca daca mi-era rau, plecam. Ce fel de persoana sunt eu, sa stau undeva unde nu ma simt bine? Asta chiar e o gluma buna :))

  Asadar, pentru cei care au ceva de comentat la adresa jobului sau se „ingrijoreaza” pentru modelele de la Heylux, sa n-o mai faca. Crede-ma, ai vrea sa ajungi sa ai viata pe care insusi un model de la Heylux o are. Dar nu o spun ca o rautate, ci ca pe o realitate, fiindca in ziua de azi cu totii ne dorim confort si lux deplin.

  Dintr-un job in Iasi la care te chinui sa castigi 12 milioane, crezi ca vei avea asta? Nu, stii bine, iar modelele de videochat de la Heylux (printre care-s si eu) au realizat de mult asta si au luat cea mai buna decizie. Astfel ca numai ca model de videochat in acest loc mi se pare ceva real sa spun ca am venituri care variaza intre 1200 si 3400 de dolari lunar.

  Bani de care sunt mandra, de altfel, mai ales cand ma gandesc ca eforturile mele pentru a castiga acesti bani au fost minime, d-abia daca se observa! Mai multa munca au depus fetele din echipa de la Heylux, sa ma invete si sa ma ajute sa castig acesti bani in cel mai usor mod. Crede-ma, ai vrea si tu asa ceva!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img