More
  AcasăHeyluxChiar daca am venit la Heylux cand am ramas fara bani, I’m...

  Chiar daca am venit la Heylux cand am ramas fara bani, I’m in love with this job!

  Sunt constienta ca poate par cea mai ipocrita pentru ca am ales sa fiu model de videochat la Heylux intr-un moment al vietii in care n-aveam bani deloc. M-am dus din interes la Heylux, practic. Insa e o chestie chiar atat de grava? Adica daca nu te angajezi undeva anume dintr-un interes, pentru ce-o mai faci?

  Ca doar nu era sa ma angajez la Heylux ca sa le pot respira aerul. Era logic ca m-am angajat ca n-aveam bani si aveam nevoie. Desigur, aici o sa spuna multa lume ca te mai si angajezi din placere sau pentru ca ai primit vreo recomandare, ceva, ca stii ca te duci in cel mai bun loc.

  Desigur ca stiam si asta, stiam si c-o sa ma angajez in cel mai bun studio de videochat din Iasi, insa o spun cu sinceritate ca nu prea m-a interesat asta la inceput, tot ce voiam era sa-mi rezolv problemele cu banii. Si asta am si spus la interviu, ca vreau bani sa-mi rezolv problemele.

  Am vrut sa vad cu ochii mei daca e misto sa lucrez aici

  Si chiar daca prin acest lucru le-am dat de inteles femeilor de la Heylux ca nu stiu cat o sa raman angajata la ei, ei m-au angajat chiar si-asa. Stii ca mai sunt angajatori care nu te angajeaza daca nu le spui ca vrei sa lucrezi cu anii la ei:)) Dar eu de ce sa fi mintit la Heylux?

  Raman atata timp cat imi place. N-am de ce sa vand gogosi. Cei de la Heylux m-au angajat oricum, asa ca nu era nevoie sa ma prefac ca sunt cineva cine nu sunt. Mai bine am fost eu.

  Oricum, mi-am rezolvat problemele financiare intre timp, datorita bonusului de fidelitate primit la inceput, dar si a castigurilor pe care le-am avut treptat, iar in acest timp mi-a si placut sa lucrez aici. Asa ca n-a fost nevoie de minciuni la interviu, pentru ca daca am vazut cu ochii mei cat de frumos e aici, m-am convins singura sa raman.

  Mie imi place ca-s asa dintr-o bucata. Chiar daca m-am angajat doar sa mai castig niste bani sa rezolv niste chestii, am ramas aici pentru ca am realizat ca e chiar misto. E cool sa am macar 100 de dolari zilnic din videochat, n-am ce sa zic. Asadar, fetelor, e ok sa va angajati din interes la Heylux, oricum o sa va placa :)):X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img