More
  AcasăHeylux 14.000 de lei cash e bonusul de la Heylux, oferit pentru angajare!

   14.000 de lei cash e bonusul de la Heylux, oferit pentru angajare!

  De la 12600 de lei cash, a crescut la 13,000 de lei cash iar acum bonusul de angajare de la Heylux este si 14.000 de lei cash. Nici mai mult, nici mai putin, ci exact 14.000 lei cash pentru o simpla angajare in videochat la Heylux, pentru contractul de 3 ani de zile.

  Realizezi ce inseamna asta? 140 de milioane pentru faptul ca te angajezi intr-un loc exceptional de munca. Eu as zice DA, un “da” mare si raspicat pentru acest job in Iasi. Pe mine nu m-a speriat in niciun caz faptul ca pentru acest bonus a trebuit sa semnez contractul pe o perioada de 3 ani.

  Cine mai ofera 14.000 lei cash pentru o angajare in videochat?

  Oricum pot pleca oricand vreau eu, dar asta e asa ca fapt divers, ca nu vreau sa plec. Oamenii sunt oricum in cautare de joburi cat mai permanente, mai ales in ultima vreme. Crezi ca oamenii vor joburi la care sa lucreze doar un an, cateva luni? Nu, oamenii vor stabilitate.

  Cu atat mai mult cand e vorba de un job care le este benefic, care le aduce numai lucruri bune. Eu de ce m-as speria ca am semnat pentru 3 ani la Heylux, cand eu asta cautam, un job stabil? Crezi ca-mi place sa ma mut dintr-un loc in altul, sa schimb colegii de la o luna la alta, sa nu stiu ce-i cu mine?

  Nu, mie imi place sa am ceva stabil, sa stiu ca imi platesc linistita chiria luna de luna si ca nu ma chinui pentru cei 800 de lei pe care ii dau pe chirie, sau pentru cei 500-600 de lei pe care ii dau pe cheltuieli. Am cheltuieli in casa de vreo 1500 de lei cu tot cu chirie, iar in mod normal acesta ar fi un salariu intreg pentru un om obisnuit.

  Oricum voiam sa vin la Heylux, asa ca bonusul mi-a priit

  Iar eu la Heylux sunt linistita pentru ca stiu ca banii acestia ii castig in cateva zile, ii platesc in liniste si fara probleme. De lucram la un job normal, nu mai castigam eu peste 400 de lei pe zi si nu mai eram linistita, ca abia daca-mi plateam chiria de una singura.

  Insa Heylux si bonusul de angajare de aici spune multe lucruri despre ce inseamna cu adevarat un avantaj. N-as putea sa plec de aici, sa nu mai fiu model de videochat, cand este clar ca e ceea ce-mi trebuie. Unde in alta parte mai primesc 14.000 de lei pentru ca am semnat hartia de angajare si atatea castiguri zilnic?

  Practic, la Heylux am primit bani pentru ca tot eu am vrut acest job si am avut norocul sa mi se dea sansa de a lucra aici. Cu bonus sau fara, oricum aveam nevoie de jobul de la Heylux Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img