More
  AcasăDespre videochatCâştigurile fetelor de la Lucky Studio

  Câştigurile fetelor de la Lucky Studio

  Este foarte cunoscut faptul că videochatul este unul dintre cele mai profitabile domenii din România. Aici se câştigă sume foarte mari de bani, fapt ce generează o mare concurenţă între studiouri. De fapt, fetele care au cea mai mare experienţă şi care sunt familiarizate cu acest domeniu au parte de oferte foarte atractive şi tentante. Nici fetele fără experienţă nu sunt ignorate, pentru că şi acestea câştigă sume substanţiale.

  Pentru ca dubiile să le fie eliminate, am ales să discutăm cu managera unuia dintre cele mai tari studiouri de videochat din România: Lucky Studio. Acest studio este din Iaşi şi atrage din ce în ce mai multe tinere doritoare  de câştig.

  Ce primesc fetele modele de videochat la Lucky Studio?

  Având în vedere că domeniul videochatului este foarte profitabil, avem grijă ca fetele să simtă acest lucru. Modelele de la Lucky Studio primesc zilnic plata şi ajung să câştige şi 800 de lei într-o zi. Sigur că vorbim despre un câştig mediu, deoarece există fete care au câştigat într-o singură zi și mai mulți bani. Toate fetele câştigă: atât cele începătoare, cât şi cele cu experienţă. Ele sunt pregătite prin intermediul training-urilor. De asemenea, plata se face în funcţie de dorinţa modelului: pe card sau cash. Trebuie să specificăm şi faptul că fetele au carte de muncă şi totul este legal in proporţie de 100%.

  Pe lângă câştigul de la sfârşitul fiecărei ture, fetele au parte şi de bonusuri substanţiale. Mai exact fetele câştigă un procent din comisionul zilnic obţinut de luni până duminică. De exemplu, un model care a câştigat 2000 de lei într-o săptămână va mai primi încă 300 de lei. Sunt nelipsite şi bonusurile de angajare, de asemenea, semnificative.

  Duminica este o zi specială pentru fete?

  Fără niciun fel de îndoială, da. Aşa cum ne place să spunem cel mai des, ne dorim ca modelele de videochat de la Lucky Studio să aibă duminicile cât mai însorite.

  Mai există şi alte concursuri care constau în premierea fetelor la sfârşit de lună. Există 3 premii: fata de pe locul 1 primeşte 2000 de lei, locul doi se premiază cu 600 de lei, iar locul 3 constă în 400 de lei. Toţi aceşti bani se plătesc pe loc.

  Orice fată poate să câştige aceste sume din videochat. Trebuie doar ca fetele să îşi dorească asta şi să fie cât mai ambiţioase. În momentul în care fetele sunt comunicative, reuşesc să câştige sume mult mai mari de bani, ceea ce le face să nu îşi dorească să părăsească binecunoscutul studio de videochat Lucky Studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img