More
  AcasăHeyluxCâți bani crezi că faci din videochat? Mai mulți decât poți cheltui!

  Câți bani crezi că faci din videochat? Mai mulți decât poți cheltui!

  Dacă deja te gândești să te angajezi în videochat în Iași, sigur te întrebi cât ai câștiga. Ai mai auzit de la prietene poate diverse sume și ai vrea să știi mai clar. Ca să-ți dau o idee, un model de videochat de la Heylux câștigă, în medie, între 200 și 2.715 lei pe zi.

  Sunt o mulțime de bani, pe care nu ai avea cum să-i câștigi în altă parte. Asta e și magia videochatului în Iași: îți dă șansa să ai câștiguri wow. Când faci un calcul, vezi că lunar ajungi la câteva mii de euro.

  Oricine poate să câștige bine din videochat în Iași

  Când auzi de sumele astea, poate te gândești că numai modele care arată nu știu cum pot reuși. Că îți trebuie niște talente înnăscute ca să a ajungi la un asemenea nivel. Lucrurile stau însă complet altfel. De fapt, oricine poate avea succes în videochat.

  Când spun oricine, evident sunt și niște condiții. Adică, să fie o persoană serioasă, energică, dispusă să învețe. Ți se pare că sunt lucruri imposibile? Evident că nu. Sunt calități pe care le poți demonstra și tu foarte ușor.

  Așa încep să se adune banii. Mai întâi treci de limita de 1.000 de euro pe lună. Asta se întâmplă repede, mai ales că în primele 14 săptămâni primești de la Heylux comisionul excepțional de 70%! Pe urmă, crești constant în încasări.

  De la 1.000 de euro, treci fără să-ți dai seama la 1.500, apoi la 2.000 și 2.500 de euro pe lună. Progresul ăsta rapid se datorează și faptului că Heylux e cel mai mare studio Certificat LiveJasmin din Iași și din zona asta a țării.

  Lucrul acesta e important pentru tine pentru că pe LiveJasmin vin cei mai bogați membri. Iar traficul tău e garantat prin parteneriatul pe care îl avem cu site-ul. Totodată, te ajutăm prin cele 14 trainere de la Heylux, care sunt dedicate acestei misiuni 100%.

  Pe lângă banii din comisioane, mai poți să câștigi și prin recomandarea altor modele. Pentru fiecare prietenă pe care o convingi să lucreze la studio, îți dăm 2.000 de euro, în anumite condiții. 

  Câștigi mai mult decât poți cheltui

  După cum vezi, sunt o mulțime de bani care tot se adună în contul tău. Cu seriozitate și ambiție, îți asiguri o viață extrem de confortabilă. Așa că poți să depășești lejer 3-4.000 de euro pe lună. 

  Acum te rog să faci și un altfel de calcul: cât cheltuiești de obicei? Dacă nu stai în chirie la Heylux, unde ai cazare gratis primele 2 luni, să zicem că dai 350 euro lunar. Mai dar vreo 300 de euro pe mâncare. Taxiurile nu intră aici, că de la Heylux primești până la 500 lei lunar doar pentru transport.

  În fine, adunând ieșirile în oraș, ce investești în haine și așa mai departe, să zicem că ajungi la un maxim de 1.500 de euro pe lună, ca să trăiești confortabil. Adică îți mai rămân măcar 1.500-2.000 de euro în plus!

  Evident, dacă te ambiționezi, poți să risipești banii pe tot felul de prostii. Dar, în realitate, ca model de videochat câștigi chiar mai mult decât poți tu cheltui. Se adună sume frumoase în contul tău, cu care poți să mergi într-o vacanță exotică sau să-ți cumperi o mașină care-ți place.

  Dacă îți place și ție senzația asta de a avea mereu cardul plin, înseamnă că videochatul în Iași e jobul perfect pentru tine. Sună-mă la Heylux pentru mai multe informații despre bani și cum poți avea și tu o viață frumoasă! Te aștept cu drag!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img