More
  AcasăDespre videochatLucky Studio îmi oferă o viaţă pe placul meu!

  Lucky Studio îmi oferă o viaţă pe placul meu!

               Vorbeam deseori cu prietenele mele despre acel tip de melodie pe care îl asculţi o dată şi o fredonezi tot mereu. Cu jobul meu de la Lucky Studio Iaşi, cel mai bun studio de videochat din ţară, simt acelaşi lucru. Simt că e jobul pe care l-am găsit şi la care nu mai renunţ.

  Încă de când a apărut acest studio în viaţa mea, am impresia că o melodie rulează încontinuu pe fundal. Nimic nu mai este sumbru şi plictisitor, ci energic şi colorat! Uneori mă duc chiar mai repede la muncă, de plăcere. De fapt, nici nu o pot numi muncă, este mai distractiv decât într-un parc de distracţii. Pentru mine este precum într-o permanentă vacanţă. Amuzant sau nu, m-am îndrăgostit de jobul meu.

  Am devenit dependentă de acele discuţii târzii cu admiratorii mei, care îmi aduc complimente şi mă flatează. Am ajuns să cred că o femeie nu are nevoie neapărat de ieşiri pentru a se simţi iubită. Cred că poate să ajute şi o conversaţie şi un zâmbet cald. De când zâmbesc şi conversez cu partenerii mei, am uitat complet că există lume în jur. Simt că plutesc cu ei, cu atenţia lor şi cuvintele lor dulci. Cât de femeie mă fac ei să mă simt … De nedescris!

  Vreau să fac asta mereu! Lucky Studio îmi aduce mult prea multe beneficii şi nu pot renunţa. Orice model de aici profită de o gamă variată de oportunităţi, însă eu ador altceva la acest job. Eu iubesc faptul că nu mi s-a făcut un program fix. Iubesc că nu mă mai tem că întârzii, iubesc că am timp!

  Totodată, sunt extrem de mulţumită şi de corectitudinea cu care se lucrează aici. Nu numai că plata este la zi. Ba chiar există diferite bonusuri! Şi nu sunt deloc neglijabile. Pe mine, de exemplu, m-a ajutat enorm de mult bonusul pe care l-am primit la semnarea contractului de 2 ani! Eram într-o situaţie mai proastă în acel moment, iar acei bani au fost salvarea mea.

  La Lucky Studio sunt tratată cu respect. Discreţia şi profesionalismul de care cei de aici dau dovadă mă uimesc mereu. Nu ştiu dacă mai există un asemenea job în această lume. Sunt pur şi simplu înnebunită după asta! Îi las pe cei de la Lucky Studio să ma uimească continuu!

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img