More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio m-a scăpat de grijile financiare

  Lucky Studio m-a scăpat de grijile financiare

               Facturi, chirie, studii, cheltuieli peste cheltuieli Cine le plăteşte? Nişte griji în plus. Eu am scăpat de aceste griji de când m-am angajat la Lucky Studio.

  Mă săturasem de atâtea cheltuieli zilnice, simţeam că nu mai făceam faţă. Aveam acel sentiment că lucrez doar să plătesc facturi şi atât. Groaznic mă simţeam. În căutarea unui alt loc de muncă, prietenul meu mi-a oferit ajutorul. Mă înţelegeam foarte bine cu el şi nu aveam secrete. M-a sfătuit să încerc la studioul de videochat Lucky Studio, deoarece a auzit că este cel mai bun din ţară. Avea încredere în mine, de aceea nu m-a judecat nici o secundă şi m-a susţinut chiar. Amândoi eram conştienţi că sunt prea multe cheltuieli care ne doboară.

  Decizia pe care amândoi o luasem urma să ne aducă numai beneficii. Iniţial, am optat pentru contractul de 3 luni, din mulţimea de varietăţi ce mi s-a oferit. Am fost surprinsă să primesc un bonus de angajare de 3.560 de lei. Am crezut că acele 3 luni o să fie de acomodare, însă m-am acomodat mai repede decât am crezut. În fond, cum să nu o faci când eşti înconjurată doar de femei superbe şi primitoare – femei care mi-au devenit adevărate prietene mai târziu.

  Managera mi-a oferit două variante de plată: 4.500 de lei salariu fix, ori banii de pe comision. Ştiind că acel comision creşte mereu, am ales această metodă. Eram conştientă că o să muncesc şi o să fac tot mai mult. Am dorit să primesc banii la sfârşitul fiecărei ture, în mână. Aveam nevoie de acei bani, iar asta era cea mai bună variantă pentru mine şi prietenul meu. La scurt timp, am început să câştig câte 450 de lei pe zi cu Lucky Studio Iaşi.

  O să spui acum că atâţia bani necesită multă muncă şi n-o să mai am timp de nimic. Cu Lucky Studio nu e aşa. În doar 8 ore de dimineaţă până la amiază, reuşeam. Acest program a fost făcut de mine, deoarece mi s-a dat această posibilitate. Astfel, făceam şi bani, aveam timp şi pentru mine şi iubitul meu.

  După terminarea contractului de 3 luni, am decis să semnez un altul de un an. La acesta, am primit un bonus de 13.480 de lei, investiţi sub diferite forme. În timpul acestui contract, am reuşit să îmi cumpăr un apartament mic şi confortabil, nu chiar atât de luxos. Pentru început, însă, a fost foarte ok. Spun asta pentru că nu mai plăteam chirie, iar cheltuielile s-au minimalizat brusc datorită lui Lucky Studio. Cu trecerea timpului, am cumpărat însă cam tot ce mi-am dorit, a trebuit doar răbdare. Acum eu şi prietenul meu suntem fericiţi. Mulţumesc, Lucky Studio!

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img