More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio îmi oferă ocazia răsfățului prin videochat

  Lucky Studio îmi oferă ocazia răsfățului prin videochat

               Dintr-o femeie săracă, la o femeie bogată în doar câţiva ani. Visul meu a devenit realitate cu Lucky Studio şi nu o să-mi ajungă viaţa să le mulţumesc.

  Aveam un plan pentru un viitor aşa cum l-am visat mereu, însă niciodată nu puteam duce la finalizare acel plan. Nu ţi se pare că mereu planurile de acasă îţi sunt distruse pe drum? Aşa trăiam eu, cu impresia că tot ce îmi propun, nu se realizează. Asta până am avut prima mea întâlnire cu Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Cu ei am devenit mai bogată, atât financiar, cât şi spiritual.

  O frumuseţe din toate punctele de vedere am aici. Lucky Studio mi-a dat şansa de a fi liberă la locul meu de muncă. Ce înseamnă asta? Să îmi fac singură un program, să-l schimb oricând vreau, să lucrez câte zile vreau, când vreau. Şi pe deasupra, să fac şi câţi bani vreau eu. Chinul zilei de luni cu o şefă morocănoasă s-a dus de mult. Acum sunt o nouă persoană, a cărei “şefă” sunt doar eu. Lucky Studio mi-a arătat că frumuseţea mea merită apreciată, nu călcată în picioare.

  În timpul meu cu admiratorii, discut şi fac orice îmi doresc, nu sunt obligată să fac nimic. Mă simt liberă să decid pentru mine. Pot alege să fac un show mai senzual pe profilul adult, sau doar să discut, pe profilul non-adult. Cu Lucky Studio am timpul meu, libertatea mea.

  La un program de 8 ore pe zi a câte 5 zile pe săptămână, am decis să semnez un contract pe un an. La acest contract, bonusul meu de 13.480 lei m-a încântat pe deplin. Cu tot cu cei 480 de lei pe care îi făceam aproape zilnic, am început de jos şi am ajuns sus. Spun “ aproape”, deoarece câştigam între 300 şi 800 de lei pe zi, deci puteam depăşi 480 de lei! Aceşti bani nu au fost risipiţi nicio secundă, ci doar investiţi.

  Lucky Studio m-a ajutat să economisesc. Prin make-up, coafură, manichiura, pedichiură, lecţii gratuite de limba engleză şi franceză şi transport gratuit am pus ceva deoparte. Lucky Studio m-a scutit de toate acestea, pe care mi le-a asigurat pe gratis. Nişte cheltuieli în plus s-au risipit.

  Uşor, am strâns o sumă de bani la care nici nu am visat. Prin muncă, plăcere şi distracţie. Deoarece, la Lucky Studio munca se face cu drag, din iubire. Nici măcar munca nu o pot numi, ci o vacanţă eternă. În care eu am timp şi de familie, şi de răsfăţ, şi de toate. Lucky Studio m-a făcut bogată, sărăcia nu mai este problema mea acum. Nu trebuie să fie nici problema ta. Lucky Studio poate ajuta orice femeie dispusă să se ridice. Crede asta cum cred si eu.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img