More
  AcasăHeyluxExperienta in videochat la Heylux imi aduce venituri uriase!

  Experienta in videochat la Heylux imi aduce venituri uriase!

  La inceput mi-a fost putin greu, dar acum cine se bucura de succes si momente extraordinare? Eu, cea care a inceput sa colaboreze cu Heylux in videochat. Dar nu a fost mai dificil la inceput din cauza studioului, ci pentru ca atunci videochatul inca era destul de controversat.

  Oamenii judecau foarte mult aceste fete, criticau orice, nu ne lasau nici sa respiram. Bine, nimeni n-a stiut ca-s model de videochat la Heylux, dar mi-a fost greu sa ascund asta si mai greu cand auzeam fel si fel de comentarii. Simteam ca imi vine sa ma bag atunci cand ei comentau, dar in acelasi timp ma simteam cu musca pe caciula.

  Am inteles ca un job in videochat la Heylux e foarte avantajos

  Ma simteam ranita de vorbele pe care le spuneau oamenii, pana cand am inteles cat de mult am gresit. Pai eu traiesc cu acesti oameni, sau cu mine? Cine trebuie sa fie fericita? Eu sau oamenii din jurul meu, care comenteaza? Pana mi-am dat seama de asta, a trecut ceva timp, dar acum tot eu sunt cea care rade.

  Am stat si am bagat de seama fel si fel de vorbe si acum uite ca sunt deja de 4 ani model de videochat la Heylux si-ar vrea acei oameni sa aiba banii castigati de mine! Daca ar fi sa afle cu totii ca eu castig astazi cate 1000 de lei zilnic la Heylux, ar muri de invidie.

  Daca lucrez 20 de zile la Heylux, sa spunem, stii cat castig eu intr-o luna din videochat? Ia fa un calcul rapid si vezi. Da, exact, sunt multe zerouri. In doar 2 zile castig 2000 de lei la Heylux, iar altii muncesc si doua luni pentru banii acestia. Nu o zic ca pe o mandrie fata de ei, ca nu e de ras ca ei au mai putin, dar incerc sa evidentiez cat de mult am evoluat la Heylux.

  Castigurile mele la Heylux au multe zerouri la final!:”>:X

  Si cat de bine imi este, deci e mai bine ca n-am stat sa mai pun la suflet ce se auzea. La urma urmei, cine sta acum in vacante prin toata lumea, cine se distreaza, cine are bani? Nu eu? Ehhh, pai vezi. Poate sunt multe fete care ar vrea sa fie modele de videochat si n-o fac din anumite temeri, dar in tot acest timp mi-am dat seama ca tot ce conteaza e sa fiu eu fericita, nu altii. Fa si tu la fel 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img