More
  AcasăHeylux5 motive pentru care prefer jobul in videochat la Heylux

  5 motive pentru care prefer jobul in videochat la Heylux

  Daca ai impresia ca doar banii conteaza atunci cand lucrezi intr-un studio de videochat, cel mai probabil te inseli. Eu am tinut cont si de legalitate si de conditiile de munca dintr-un studio, nu m-am angajat doar ca stiam ca e vorba de videochat si-o sa castig multi bani. Daca mergeam cu gandul acesta, nu ajungeam departe.

  Cand m-am angajat la Heylux, am avut 5 motive pentru care sa o fac si pentru care n-am ales alt studio de videochat din Iasi sau chiar din tara. Oricum Heylux e cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, dar acesta nu se numara printre motivele mele.

  Primele motive de angajare la Heylux te-ar putea uimi

  angajare videochat
  angajare videochat

  Unu: primul si cel mai important motiv pentru care am ales Heylux a fost legalitatea, discretia, corectitudinea si respectul, care cladesc o afacere de succes. Echipa de femei de la Heylux mi-a oferit toate aceste lucruri si mai mult, pentru a ma simti in siguranta.

  Doi: Al doilea cel mai important lucru pentru care am ales sa fiu model de videochat la Heylux e simplu: e singurul care ofera bonusuri de angajare de pana la 13.000 lei cash, oferind unui model ca mine sansa de a alege o perioada contractuala dupa bunul plac.

  Trei: m-am angajat la Heylux Iasi pentru ca stiam care-s conditiile de munca de la o prietena. Stiam ca, pe langa bonusul de angajare mare, voi primi zeci de alte servicii gratis. Printre aceste servicii, ma bucur in fiecare zi de transport si de sedinte de make-up profesional, cat si de training specializat in videochat si cursuri de limba engleza.

  Mi-a luat foarte putin timp sa-mi dau seama ca Heylux e cel mai bun

  angajare videochat
  angajare videochat

  Poate par foarte scurta si la obiect, dar pentru mine nu e nimic mai mult de spus, Heylux e cum e. La mine nu e nevoie sa ma lungesc prea mult sa-mi dau seama cine e cel mai bun. Pentru ca stiu ca la alt studio de videochat nu ma bucuram de aceleasi lucruri si nici de sedinte constante de infrumusetare la cele mai bune saloane.

  Patru: niciun alt studio din tara aceasta nu mai pune la dispozitie bonusuri de perfomanta saptamanale. Unele studiouri nu ofera nici macar cate un bonus lunar, iar la Heylux primesc intre 300 si 6000 de lei bonusuri saptamanale.

  Cinci: pe langa faptul ca pot castiga zilnic intre 400 si 2000 de lei la Heylux, am parte de conditii de lux aici, sunt libera sa imi aleg un program de munca si camerele de logare au tot ce le trebuie. Pot face performanta adevarata la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img