More
  AcasăHeyluxCum primesc banii la Heylux si cat se castiga zilnic in studio?

  Cum primesc banii la Heylux si cat se castiga zilnic in studio?

  Acum n-o sa ma prefac ca stiam de Heylux si de locul de munca de aici de mult timp si nici n-o sa vorbesc ca si cum as avea ani de experienta in spate, ca n-are rost sa mint. O sa incerc sa vorbesc din putina mea experienta aici si din cate am auzit. Pentru ca, spre rusinea mea, desi Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi, abia acum cateva luni am auzit de el.

  Nici nu sunt nascuta in Iasi si probabil de asta n-am auzit de el. Auzisem de la niste prieteni de ai mei, care au niste cunostinte care lucreaza acolo. Din vorba in vorba am auzit si eu, asta e. Acum nu mai conteaza asta, e cel mai putin important. Important este ca am sansa sa vad eu cu ochii mei cum este videochatul aici, nu din auzite.

  Tot ce-am auzit despre videochatul la Heylux a fost de bine

  videochat in iasi
  videochat in iasi

  Insa un singur lucru am de spus: desi am auzit de Heylux din vorbele altora, nimeni nu s-a referit la acest studio ca fiind rau sau altceva. Nimeni n-a barfit acest studio de rau si de obicei oamenii au tendinta sa critice videochatul. Dar m-a mirat ca fiecare si-a vazut de treaba sa atunci cand a venit vorba de Heylux.

  Probabil pentru ca au auzit de la cunostintele lor care lucreaza la Heylux ca este ok, altfel nu-mi pot inchipui. Cine stie, acum e de domeniul trecutului. Colaborarea mea cu Heylux, insa, nu este de domeniul trecutului, ci de domeniul prezentului si a viitorului.

  Abia ce-am inceput sa lucrez ca model de videochat la Heylux si n-am de gand sa plec prea curand de aici. Desi jobul meu dinainte era total diferit de domeniul videochatului, nu m-a deranjat sa-mi schimb de tot viata. Motivul meu este si unul intemeiat, desigur.

  Ma bucur ca pot castiga pana la 2000 de lei zilnic

  videochat in iasi
  videochat in iasi

  Fara alte cuvinte in plus, eu m-am angajat aici pentru ca la Heylux se primesc banii zilnic. Mie mi-au placut mereu banii, de ce sa ma ascund, iar fiindca aici am sansa sa ii primesc in fiecare zi dupa tura de munca, vreau sa ma bucur de asta.

  In Iasi n-am mai auzit de joburi de genul acesta si nici in orasul meu natal, asa ca mi s-a parut cea mai ok varianta. Dupa cum am spus, n-am sa vorbesc despre lucrurile pe care nu le stiu. Ce stiu eu este ca primesc intre 400 si 2000 de lei la Heylux, pentru ca asa castig dupa 8 ore de videochat si totul imi place aici. Pot sa vreau mai mult? Mie mi-e de ajuns.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img