More
  AcasăConfesiuniLa Lucky Studio, pot să lucrez o singură zi pe săptămână

  La Lucky Studio, pot să lucrez o singură zi pe săptămână

   

          Cel mai nou lucru pentru mine a fost să aflu că pot lucra o singură zi pe săptămână cu Lucky Studio, care a câştigat premiul de cel mai bun studio de videochat din ţară. Pretenţiile mele nu au fost prea mari, am dorit un job unde să pot lucra doar când am timp. Fiindcă am facultate, nu îmi permiteam să lipsesc deoarece am pus studiile pe primul loc.

  Lucky Studio Iaşi a înţeles această dorinţă a mea şi mi-a oferit un program flexibil. Mi s-a pus la dispoziţie un program avantajos, din care să aleg o zi, două, 3 sau câte vreau pe săptămână. Iniţial, am ales o singură zi, sâmbăta. Pentru că în timpul săptămânii eram la facultate, iar duminica ieşeam cu prietenii. Tot ce am vrut eu de la Lucky Studio a fost să mă ajute să îmi plătesc cheltuielile şi să am bani să ies când vreau în oraş. Mi s-a oferit o variantă prin care să câştig mult mai mult, dar asta mi-am dorit pentru început.

  Chiar dacă lucram o singură zi pe săptămână, tot am avut parte de training din partea celor de la Lucky Studio. M-au ajutat şi cu machiajul şi coafura, pentru a fi cât mai frumoasă. Interesul să fiu frumoasă tot al meu era, nu al lui Lucky Studio. Deci, încă o dată, mi s-a dovedit că vor să ajute cu adevărat modelele.

  În prima lună, nu am lucrat decât 4 zile, câte o zi pe săptămână. Dar am făcut bani cât un salariu pe o lună. Prietenele mă îndrumau să lucrez mai mult, pentru a face mai mulţi bani. Am continuat două luni cu acelaşi sistem, apoi am început să lucrez câte 3 zile pe săptămână. Două zile în weekend, iar cealaltă zi era tura de seară, după cursurile de la facultate. M-a impresionat flexibilitatea acestui program, puteam să îl schimb cum doream.

  Am prins cât de cât experienţa necesară unui model de videochat, astfel că, lucrând câte 3 zile pe săptămână, am ajuns la un salariu de 3.000 de lei. Pentru multe fete poate părea puţin, dar având în vedere că lucram numai 3 zile pe săptămână, era mult. Mai ales că nu făceam niciun efort, doar veneam, eram aranjată de profesioniste, iar eu glumeam şi purtam discuţii cu partenerii de conversaţie. Timpul trecea în zbor, iar eu nu simţeam nici măcar un strop de oboseală.

  Au fost luni când am câştigat şi peste 4.500 de lei, datorită atenţiilor primite de la admiratorii mei. În orice caz, Lucky Studio Iaşi îmi oferă jobul ideal pentru mine. N-am fost niciodată mai fericită ca acum.

   

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img