More
  AcasăHeyluxBonusurile din videochat primite la Heylux au sunt uriase!

  Bonusurile din videochat primite la Heylux au sunt uriase!

  Un job obisnuit in Romania este platit cu sume intre 1200 si…cat? 1600 de lei lunar? Da, cam pe acolo, nu sunt angajatori care sa ofere mai mult de atat. De fapt, cei cu 1600 de lei se pot considera destul de norocosi. In fine…si la un salariu de acest gen, imagineaza-ti un bonus de …100 de lei saptamanal, sa spunem?

  Oh, pai asta inseamna 400 de lei in plus intr-o luna! Pentru altii poate sa para putin, dar pentru unii inseamna chiar banii de chirie sau mai stiu eu ce. Fiecare suma este importanta in felul ei, oricum. Pai si daca 100 de lei bonus saptamanal este SUPER EXTRA misto, atunci imagineaza-ti asta: bonusuri saptamanale intre 60 siiiiii … sii 9000 de lei la Heylux Iasi!

  Bonusuri de pana la 9000 de lei IN FIECARE SAPTAMANA :O

  bani zilnic videochat
  bani zilnic videochat

  Cred ca echipa de la Heylux a luat-o razna de ofera bonusuri atat de mari si asta intr-o saptamana. Au innebunit :))) Dar cu atat mai bine pentru modele. Crezi ca mie nu-mi place sa ma rasfat in fiecare saptamana si cu bonusuri, nu doar cu castigurile zilnice din videochat?

  Sunt bani primiti pe nimic, normal ca ma bucur de orice suma primita. Este in avantajul meu, iar jobul in videochat la Heylux este creat fix pentru asta: pentru a satisface nevoile femeilor de pretutindeni. Si nu vorbesc doar de nevoi materiale sau financiare, pentru ca acestea oricum sunt din plin  aici.

  Vorbesc si de nevoi spirituale, pentru ca orice femeie iubeste sa fie rasfatata, alintata, complimentata, sa aiba parte de fel si fel de tratamente de relaxare si de distractii. Corect? Si ce ar fi mai frumos decat sa aiba parte de asta la locul de munca? Pentru ca jobul de la Heylux ma ajuta si cu sedinte de infrumusetare, de schimbare de look, de make-up in fiecare zi, accesorii fel si fel.

  O viata fara griji, asta-mi aduce jobul in videochat la Heylux

  bani zilnic videochat
  bani zilnic videochat

  Arat ca o regina datorita acestui job in Iasi, ce mai. Plus ca pentru castigul meu intre 2000 si 5000 de lei in fiecare saptamana mai primesc si bonusuri peste 1000 de lei, dar am parte si de transport gratuit si de training, suport tehnic si sedintele foto si video in permanenta.

  Daca pana acum n-ai gasit studioul ideal, iti recomand din toata inima jobul de la Heylux Iasi, pentru ca aici cu siguranta vei gasi orice iti trebuie pentru a avea o viata implinita, crede-ma.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img