More
  AcasăLucky StudioLucky Studio merita timpul meu si al tau, pentru ca-l rasplateste inzecit

  Lucky Studio merita timpul meu si al tau, pentru ca-l rasplateste inzecit

   

  De obicei, cand ne “angajam” in ceva anume, o intelegere sau orice de acest fel, chiar si atunci cand ne gasim un job, majoritatea dintre noi suntem constienti ca nu ne va merita timpul. Dar o facem oricum, pentru ca speram ca poate ceva se va schimba. Si in adancul nostru stim ca nu se schimba, asa-i? Mi-am tot pus de multe ori intrebarea cate din joburile anterioare mi-au meritat timpul asa cum il merita Lucky Studio.

  Dar se pare ca niciunul nu ajungea sa ma faca indeajuns de multumita incat sa dau un raspuns. Mi-am pierdut timpul cu majoritatea locurilor de munca, dar nici nu puteam sta sa regret asta, pentru ca nici acest lucru nu este sanatos. Dar in inima mea stiu ca am facut majoritatea lucrurilor degeaba, ca nu m-au ajutat cu nimic.

  Echipa de la Lucky Studio isi trateaza modelele cu respect

  Doar au trecut anii pe langa mine si atat. Dar nu-i nimic, macar asa am stiut din prima ca tot ce vreau gasesc la Lucky Studio. Pentru ca daca n-as fi avut o multime de joburi pe care nu le voiam, n-as fi stiut ce-mi doresc cu adevarat. Cand am descoperit ce-mi displace, am cautat jobul care sa-mi placa.

  L-am gasit la Lucky Studio Iasi, alaturi de o echipa primitoare, o echipa de femei foarte dragute, amabile si care m-au ajutat ori de cate ori am cerut asta. Si o vor face in continuare, pentru ca atunci cand o fata se angajeaza la Lucky Studio, va primi respectul si aprecierea intregii echipe, pentru ca asa se face.

  Pentru a motiva pe cineva, pentru a le arata cat le apreciezi si cat de importante sunt… le tratezi cum trebuie, le respecti. Asta face Lucky Studio, pentru ca echipa de aici e constienta ca nevoile unei femei sunt complexe si este nevoie de multa atentie, dar odata ce ajungi sa le faci fericite, totul va merge bine.

  Banii castigati la Lucky Studio intr-o zi imi merita timpul

  Daca pana acum nu m-am facut indeajuns de mult inteleasa, ar trebui poate sa ma exprim mai clar. Lucky Studio imi merita timpul, deoarece lucrez foarte putin intr-o zi, dar acele ore care-s putine imi sunt mai rasplatite decat o luna intreaga de munca in alta parte.

  Pentru putinul efort pe care-l depun ca model de videochat la Lucky Studio ajung sa am castiguri la care unele fete inca viseaza. Si chiar imi merita timpul si atentia, pentru ca macar cu acest loc de munca imi garantez o viata frumoasa, nu o viata plictisitoare, fara distractii si avantaje.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img