More
  AcasăHeyluxCu cat castig mai mult la Heylux, cu atat bonusurile si premiile...

  Cu cat castig mai mult la Heylux, cu atat bonusurile si premiile cresc considerabil

   

  La Heylux lucrurile nu functioneaza ca in orice studio de videochat din tara, sistemul fiind foarte diferit. Cam totul e diferit aici, insa astazi voi vorbi strict de sistemul de bonusare si premiere cu care se mandreste Heylux Iasi, pentru ca este cel mai bun si cel mai cunoscut din toata tara.

  Si pentru mine a fost ceva nou cand m-am angajat aici, pentru ca eram obisnuita sa-mi primesc doar castigurile avute din videochat si atat, nimic in plus. La vechiul studio de videochat primeam chiar si bani in minus uneori, cica pentru curatenie sau pentru nu stiu ce.

  Deci notiunea de bonus saptamanal a fost ceva cel putin surprinzator pentru mine cand m-am angajat la Heylux, dar mi-a placut maxim. Ideea asta de bonus se baza pe castigurile unui model din saptamana ce trecuse.

  Premii zilnice pana la 2700 lei si bonusuri saptamanale de 9000 lei!

  Adica daca eu am castigat o anume suma de bani in cele 5 zile de lucru pe saptamana, in duminica din acea saptamana mi se calcula si un bonus intre 60-9000 de lei. Niciodata n-am primit 60 de lei bonus, asta e clar. In sensul ca bonusul e tot mai mare cand castigurile sunt mari.

  Si eu avand deja ceva experienta in videochat din urma, normal ca am primit mereu bonusuri mai mari. Sincer, nu cred ca este model care sa primeasca DOAR 60 de lei bonus, sigur toate au castiguri mari. :)) La cate sume aud aici in fiecare zi, mi s-ar parea ciudat sa primeasca vreuna un bonus mai mic de 500 de lei, sincer.

  Sunt multe care se apropie chiar si de cei 9000 de lei:”> Abia astept si eu sa ajung pana acolo:> Dar ma entuziasmeaza maxim acest sistem, pentru ca totul e cam asa: castig mult intr-o zi, sunt premiata.

  Heylux e cel mai cunoscut pentru acest sistem de bonusare

  Si nu doar prin acel bonus saptamanal, ci si printr-un premiu care e total nou pentru mine. Cica daca am cel mai mare castig de pe tura mea, la Heylux mai primesc o suma de bani premiu de vreo 2700 de lei. Sau daca am al doilea cel mai mare castig sau chiar al treilea, primesc bani si pentru asta.

  Numai imagineaza-ti: tu vii la studio motivata in ideea sa castigi multi bani pentru tine, iar studioul iti da si mai multi bani cu cat esti mai ambitionata. Cum sa nu iubesti sistemul asta? Pe mine ma innebuneste!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img