More
  AcasăHeyluxNiciun job in Iasi nu se poate compara cu jobul de la...

  Niciun job in Iasi nu se poate compara cu jobul de la Heylux

  Am avut multe joburi in Iasi, pentru ca deja am 30 de ani si lucrez de pe la 17 ani, asa ca stiu despre ce e vorba in domeniul muncii. Foarte multe joburi, as putea spune. Insa oricat de multe joburi as fi avut sau oricat de multe as mai avea de acum incolo, niciun job nu se poate compara cu cel in videochat de la Heylux, care este cel mai bun studio de videochat din Iasi.

  La varsta mea, nu-mi mai permit sa spun bazaconii, asa ca atunci cand zic ca Heylux este cel mai bun studio de videochat, spun asta dupa fapte reale, nu dupa altceva. Ca sa pot afirma ceva, trebuie sa am la mana dovezi clare. Iar eu, pana nu m-am angajat la Heylux si pana n-am vazut pe pielea mea conditiile de munca de aici, n-am facut niciun fel de afirmatie.

  M-a interesat sa castig bani multi, asa ca m-am angajat la Heylux

  Am fost mereu la locul meu, ba chiar n-am stat sa vorbesc despre videochat asa cum mai vorbesc unii, pe mine nu m-a interesat. Singurul interes pe care l-am avut in acest domeniu a fost in momentul in care am avut nevoie de un job la Heylux Iasi. Atunci m-am documentat si n-am stat sa intreb pe nimeni, ci doar m-am angajat.

  Eu sunt genul de femeie care nu sta sa dea raportul tuturor despre viata sa, am preferat sa pastrez secret tot ce se intampla in jurul meu. E mai bine asa, consider eu. La fel cum nici cunoscutii mei sau rudele mele nu stiu despre faptul ca eu castig in momentul de fata cam cate 120 de dolari zilnic, bani numai ai mei.

  La fiecare sfarsit de tura, fericirea mea cea mai mare este sa primesc cate 120 de dolari din videochat la Heylux. Dar vreau sa spun ceva. Nu numai banii sunt cei care ma fac sa spun ca Heylux este cel mai bun si nu mai gasesc job in Iasi precum acesta.

  Cele mai mai mari castiguri din videochat in Iasi le gasesc numai aici

  Dupa cum spuneam, la varsta mea am alte cerinte, alte standarde. Daca nu ma respectam pe mine, in primul rand, nu m-as fi angajat niciodata la Heylux. De ce spun asta? Uite, nu cred ca mai exista job in Iasi la care sa primesti:

  • Transport gratuit in fiecare zi
  • Sedinte de make-up zilnic, sedinte foto/video, un nou look la 6 luni
  • Bonusuri de angajare de pana la 12.600 lei cash
  • Bonusuri saptamanale intre 300 si 3.000 de lei cash
  • Cazare gratis in primele 2 luni
  • Respect si libertate intr-un mediu exclusiv feminin.

  Sau vrei sa spui ca mai primesti undeva asa ceva? Eu pana la 30 de ani n-am mai intalnit asa ceva!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img