More
  AcasăHeyluxCat pot castiga zilnic la Heylux ca model de videochat nou ?

  Cat pot castiga zilnic la Heylux ca model de videochat nou ?

  Acum ceva timp, am aflat mai multe chestii despre videochat si despre cum se practica acest job, iar cand am aflat ca si unele din prietenele mele lucreaza, am devenit si mai curioasa sa aflu mai multe. In mod normal, lucrurile acestea nu se afla, dar am niste prietene care lucreaza de mult timp la Heylux si nu s-au ferit sa mi-l recomande.

  Mai ales cand au vazut ca eram destul de curioasa sa aflu. Tot auzeam de pe la colegele din facultate de acest domeniu si normal ca deveneam si eu curioasa. Stiu ca nu e bine sa fii asa si nici sa barfesti, dar eu n-o faceam cu rautate. Ci doar auzeam ca se castiga bine si mi-a fost starnit interesul.

  Orice fata de varsta mea iubeste banii

  Asa cum i s-ar intampla oricarei fete de varsta mea, de altfel. Acum suntem la varstele la care banii si lucrurile materiale ne atrag, este ceva natural sa fie asa. Ce spun eu, ca nu cred ca exista varsta pentru asta, de fapt. Cred ca oricine iubeste aceste lucruri, daca stau sa ma gandesc bine.

  Fiind absolut noua in acest domeniu, am intrebat pe cateva fete cam cat poate castiga un model de videochat nou. Daca tot mi se recomandase Heylux, m-am interesat de acest studio, cam cat castiga o fata care este noua in acest studio.

  Sumele despre care mi s-a spus m-au surprins, intr-adevar. Nu ma asteptam sa fie vorba de niste sume asa frumoase de bani. Stii cat credeam eu ca pot castiga ca model de videochat nou la Heylux? Maxim 2.000 de lei. Cand le-am spus fetelor acelea, au inceput sa rada.

  Am castigat si castig super bine din videochat la Heylux

  Mi-au spus ca, si noua fiind, tot o sa castig macar 150 de lei zilnic. Lucru confirmat si la interviul de la Heylux, de altfel. Mi s-a spus ca, dupa statistici, in primele zile sau saptamani o sa castig intre 100 si 300 de lei zilnic, dar ca pot castiga oricand mai mult.

  Aceste sume mi-au fost confirmate de tot in momentul in care am inceput chiar sa si lucrez la studio. Cand am vazut ca doar in prima zi am castigat 120 de lei, mi-am zis ca e clar, ca pot castiga sume frumoase aici. A doua zi cred ca am avut vreo 150 sau 160, si asa am continuat vreo saptamana.

  Nici n-a trecut o saptamana bine si deja incepusem sa iau si cate 200, 200 si ceva pe zi. Asadar, pana si-un model nou in videochat poate castiga bani multi la Heylux Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img