More
  AcasăAngajari videochatNu te-ai saturat de lucruri ieftine, care se strica mereu?

  Nu te-ai saturat de lucruri ieftine, care se strica mereu?

  Cea mai mare problema pe care am avut-o eu acum ceva timp si pe care o au multi romani este aceea ca ne place sa cumparam multe lucruri ieftine care se strica, in locul unora calitative, care rezista. Cred ca este deja bine stiut ca un roman prefera sa dea cate 10 lei pe mai multe perechi de pantofi, decat sa dea 200-300 de lei pe una singura, de exemplu.

  Asa am tot facut si eu mereu, mai ales cu casa. Cumparam numai lucruri ieftine prin casa, care se stricau mereu. Asa am ajuns in stadiul in care a trebuit sa renovez totul prin casa, pentru ca nu facusem treaba asa cum era nevoie. M-am zgarcit la materiale si uite asa am tot renovat apartamentul de zeci de ori pana sa ma angajez la Heylux.

  Am realizat valoarea lucrurilor scumpe odata cu jobul de la Heylux

  Dupa ce am inceput sa am si eu adevarate castiguri de pe urma jobului de model de videochat de la Heylux, acest aspect s-a schimbat. Stiind ca eu castig zilnic cate 280 de lei din videochatul de la Heylux Iasi, am inceput sa vad totul printr-o alta perspectiva.

  In acest mod, am inteles ca nu trebuie sa mai caut chilipiruri, ci lucruri calitative care sa reziste si care sa nu-mi dea batai de cap. Inainte cautam lucruri ieftine pentru ca nu-mi permiteam altceva, dar cu jobul de la Heylux am vazut ca pot castiga multi bani si, ca atare, imi permit lucruri scumpe.

  Chiar in prima luna la Heylux am castigat cred ca o suma frumusica de 5.300 de lei, iar pe langa asta am primit chiar si un bonus de angajare de 4.300 de lei. Din acesti bani mi-am cumparat in casa alt mobilier, am inceput sa platesc muncitori sa-mi repare peretii, sa ii vopseasca, am luat un alt televizor…cu timpul, muncind la Heylux, mi-am luat si-un laptop, o cada noua si tot felul de lucruri prin casa.

  Am reusit sa schimb totul prin casa din banii castigati la Heylux

  Practic, mi-am renovat toata casa si acum totul este nou in ea, datorita jobului pe care-l am la Heylux. Asa am inteles ca trebuie s-o inchei cu lucrurile ieftine, pentru ca pana la urma tot sume mari de bani ajung sa cheltui fara rost, pe reparatii.

  Acum ca am destui bani de pe urma jobului de model de videochat, mai bine dau toti banii necesari pentru ce am nevoie si stau linistita. Ce poate fi mai bine decat gandul ca datorita lui Heylux nu trebuie sa-mi mai fac griji?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img