More
  AcasăHeyluxLa Heylux, am un job in videochat la care sunt respectata

  La Heylux, am un job in videochat la care sunt respectata

   Cea mai mare dorinta a tinerilor este sa fie liberi, sa faca tot ce vor, fara sa li se puna restrictii. Asta am cautat si eu cand m-am mutat prima oara in Iasi. Voiam un job in Iasi care sa-mi permita sa fiu libera, sa ma distrez, dar sa-mi pot plati si cheltuielile de pe urma lui. Initial, am crezut ca o sa fie foarte greu, dar apoi am descoperit ca exista Heylux Iasi.

  Imi doream foarte tare sa nu dau peste un job in Iasi unde colegii sunt rautaciosi, sefii sacaitori si enervanti si unde sa fiu stresata zilnic. Mi-as fi dorit sa am un job la care sa pot sa muncesc cum vreau, la care sa fiu linistita, fara ca nimeni sa-mi spuna ce sa fac. Asta am gasit la Heylux Iasi.

  Realizez ca primesc la Heylux tot ce mi-am dorit vreodata de la un job in Iasi

  Facand videochat aici am constatat ca am tot ce mi-am dorit vreodata de la un job. La interviu a fost super relaxant, iar in studio lucreaza doar femei, ceea ce ma face sa ma simt confortabil pentru ca stiu ca n-o sa mai fiu discriminata. Mi s-a dat sansa de a-mi alege propriul contract de munca inca de la interviu, cu ce perioada contractuala am dorit.

  Deci la Heylux nu m-a obligat nimeni sa semnez un contract pe o anumita perioada. Eu alegeam contractul, cat si programul de munca. Puteam sa lucrez dimineata, dupa masa sau chiar seara, a cate 7, 8 sau 9 ore. Asta mi s-a parut super! Mi s-a oferit libertate din prima.

  Asa ca am ales un contract in videochat pe 2 ani, pentru ca m-am gandit ca nu vreau sa-mi tot schimb joburile mai mereu. Dupa ce s-au terminat aceste formalitati, mi s-a permis sa-mi aleg o proprie camera de logare, din cele 5 camere foarte frumoase care erau.

  La Heylux, am locul de munca perfect in videochat

  Dupa ce am ales, m-am dus acasa iar a doua zi o masina ma astepta in fata blocului pentru a ma duce la studio, pentru ca Heylux mi-a garantat si transportul. La studio mi s-a facut o sedinta foto super si am fost machiata (make-up zilnic asigurat) si apoi am inceput sa fac videochat in propria mea camera.

  Cand am vazut ca ma pot loga cand vreau, ca sunt singura in camera si pot face tot ce vreau eu online pentru bani, mi-am dat seama ca asta e tot ce am cautat vreodata. E lejer, e usor pentru ca ma folosesc doar de vorbe si de aspect pentru a castiga zilnic intre 300 si 800 de lei si nu imi spune nimeni ce trebuie sa fac. E jobul perfect pentru o studenta ca mine!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img