More
  AcasăLucky StudioSunt zeci de lucruri pe care lumea nu le stie despre Lucky...

  Sunt zeci de lucruri pe care lumea nu le stie despre Lucky Studio Iasi…

  Pana in acest moment, probabil iti inchipui ca le-ai auzit pe toate, nu? Ca stii totul despre videochat, ca ai vazut pe net tot ce trebuia sa vezi deja… pentru ca, asa cum e normal in zilele noastre, totul e disponibil pe net si poti afla orice. Dar sincer nu cred ca lumea stie totul si despre Lucky Studio care, in opinia mea, este un studio de videochat diferit.

  Si nu e diferit doar asa…ca are una, doua chestii in plus. Diferit prin tot ce inseamna acest studio de videochat. De la angajate, pana la aparatura, conditiile de munca si pana la platile facute in acest studio. O sa vezi in urmatoarele mele propozitii de ce spun asta.

  Sunt atat de sigura de anumite lucruri pentru ca eu, inainte sa fiu model de videochat la Lucky Studio, eram si eu o fata obisnuita ca tine care poate primea tot felul de reclame de pe internet. Dar toate sunau la fel, toate ziceau ca poti castiga pana la 4000 de dolari lunar din videochat si aia e, nimic special.

  Pe cand la Lucky Studio, nu numai ca nu se spun minciuni si totul e sincer, dar nici banii nu sunt aceiasi. Spre exemplu, spune-mi tu ca mai este vreun studio la care plata se face LA ZI, si ca sumele pe care un model le castiga sunt pana la 1200 de lei, banii ei in  mana?

  Efectiv imagineaza-ti cum ar fi sa lucrezi la Lucky Studio, castigi 1200 de lei intr-o zi si iti primesti banii la sfarsitul turei, adica dupa 8 ore. Si asta nu e tot. In timp ce unele studiouri poate se chinuie sa ofere modelelor bonusuri de 100 de dolari, la Lucky Studio un bonus saptamanal poate ajunge pana la 7200 de lei.

  Asa ca, sumele acelea de 4000 de dolari lunar pe care le auzeai pana acum prin reclame pot fi sume pe care le castigi la Lucky Studio in doar 2 saptamani sau chiar o saptamana. Este vorba de profesionalism, pur si simplu. La fel cum e si cand fiecare fata primeste 600 de lei la angajarea la Lucky Studio, i se ofera cazare gratuita, machiaj gratuit in fiecare zi, transport gratuit non-stop si… ah, da!

  Si bonusuri pe baza contractului care ajung pana la 12.600 de lei, plus 2000 de lei primiti in cazul in care iti aduci o prietena si asa mai departe. Tot ti se pare ca Lucky Studio are aceleasi beneficii ca toate studiourile?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img