More
  AcasăHeyluxPot primi pana si 14.000 de lei la Heylux drept bonus de...

  Pot primi pana si 14.000 de lei la Heylux drept bonus de fidelitate

  Cel mai luxos studio de videochat din Iasi se autodepaseste din nou, introducand tot felul de bonusuri de fidelitate si castiguri care te fac sa iubesti acest studio, pur si simplu. Credeam ca e nasol sa fii model de videochat pana sa vin la Heylux, dar parca imi cam place sa castig cate 600 de lei pe zi si sa mai si primesc sume uriase drept bonusuri, parca nu e asa rau, nu?

  Doamneeee, ce sa fie rau in asta? Logic ca e super miiiistooo, daca nu ma angajam la Heylux, n-as fi stiut niciodata ce misto este sa fii model de videochat intr-un asa studio. Si nici nu vreau sa stiu cum ar fi fost la alte studiouri, nu vreau sa ma gandesc, pentru ca ma simt pur si simplu perfect aici.

  Tot ce-a trebui sa fac a fost sa semnez contractul de colaborare cu acest studio si viata mea s-a schimbat in bine. Odata cu semnarea contractului, am primit si suma de 14.000 de lei, drept bonus pentru angajarea in acest studio. Sunt mai multe bonusuri de angajare, insa toate depind de perioada contractuala aleasa. Eu am ales sa lucrez mai mult la Heylux, asa ca am primit bonusul cel mare!

  Asa si cei 600 de lei imediat ce m-am angajat. Pentru ca bonusul de fidelitate nu e acelasi cu bonusul primit la angajare. Cei 600 de lei sunt o suma pe care orice fata o primeste atunci cand decide sa lucreze la Heylux Iasi, e foarte simplu. Pot primi bani chiar si daca imi aduc o prietena aici sa lucreze.

  Asa ca nu-mi fac griji, cu Heylux vin bani de peste tot, nu doar din castigurile mele online, de asta-mi place aici. Sunt motivata in mod constant sa ma autodepasesc, fiindca stiu ca am pentru ce. Stiu ca pot primi premii in bani sau chiar in lucruri materiale de alt gen, asa ca normal ca-mi dau toata silinta sa fiu printre cele mai bune.

  Plus ca atunci cand aud fetele ca au castigat zeci de mii de dolari intr-o sesiune, parca nu-mi convine ca eu sa fiu mai prejos, nu? Din moment ce la Heylux se poate mai mult, ce am de pierdut? Normal ca incerc sa fiu in rand cu cele mai bune fete! Si studioul ne si ajuta mult, cu machiajul, cu lectiile de limba engleza si franceza, chiar si cu transportul non-stop, asa ca nu avem niciun motiv sa ne plangem vreodata de munca de aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img