More
  AcasăHeyluxCe-ar putea fi mai ok in videochat, decat 80% comision ca la...

  Ce-ar putea fi mai ok in videochat, decat 80% comision ca la Heylux?

  Am tot lucrat in studiouri din videochat si, din pacate, stiu cum sta treaba. Zic „din pacate”, fiindca nu totul a fost roz pana sa ma angajez la Heylux. De fapt, am avut parte de experiente care m-au facut sa cred ca nu o sa am viitorul la care ma asteptam, insa ii multumesc celui de sus ca asta s-a schimbat cand am calcat pasii studioului videochat Iasi, Heylux.

  Abia acum am reusit sa inteleg ce inseamna calitatea si, de ce nu, omenia, ca inainte de toate suntem oameni si nimanui nu ii place sa lucreze intr-un loc in care nu se simte bine primit. Cam asa sunt multe studiouri din tara: te duci, te angajezi si apoi „te arunca” intr-o camera, unde esti de capul tau.

  Nu tu „Esti bine?”, nu tu „Ai nevoie de ceva?”, nu tu nimic, pur si simplu oameni reci si nepasatori. Lucru total diferit la Heylux. Si nu mi-a trebuit decat o zi sa-mi dau seama de toate aceste lucruri, nu de o eternitate. Transparenta cu care lucreaza acestia m-a cucerit din prima zi, si poti spune ca sunt naiva si poate nu stiu cum stau treburile, dar nu-mi pasa.

  Stiu cum m-am simtit inainte in alte studiouri si stiu cum ma simt acum la Heylux, iar sentimentul pe care il am aici este de neegalat. Lasand toate aceste lucruri deoparte, o sa incep cu ce m-a atras pe mine prima data cand am auzit de Heylux Iasi.

  Dintr-o prostie, am auzit de un studio care se isi plimba BMW-urile aurii prin Iasi si am fost curioasa de ce fac asta, pana am aflat ca acelea sunt masinile care reprezinta studioul si prin care ei se fac remarcati. Foarte frumos, mi-am zis. Dar in momentul in care am vazut sumele de bani de care vorbeau ei prin intermediul acestor BMW-uri si pe site-urile de pe Google, am ramas uimita.

  Cum sa ajungi la 80% comision din castiguri?! In contextul in care deja se castiga intre 400 si 2000 de lei zilnic aici. Nu mi-a venit sa cred! Pai eu abia ma chinuiam sa castig 1000 de dolari pe sesiune in celelalte studiouri si la Heylux pot castiga pana la 2000 de lei intr-o zi? Da, te rog!

  Mai ales ca-mi pot primi 80% din banii castigati, avand in vedere ca in locurile in care am mai lucrat nu primeam mai mult de 50%. Si zic 50% in cazurile bune! Ca unele dau 30, 40% din castiguri… Nu si Heylux, oricum. In orice caz, acest studio are multe de demonstrat si se merita!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img