More
  AcasăHeyluxCu jobul in videochat la Heylux, imi permit sa cumpar si lucruri...

  Cu jobul in videochat la Heylux, imi permit sa cumpar si lucruri scumpe

  Cand ieseam inainte cu prietenii in oras, era de ajuns sa mancam ceva sau sa iesim la un suc si se duceau usor 100 de lei dintr-un foc. Iar 100 de lei pentru mine pe vremea aceea insemna 10% din salariu, iar daca tot continuam sa ies asa cateva zile, imi terminam tot salariul imediat. Mi se parea scumpa, foarte scumpa viata si distractia pana sa vin la Heylux.

  Plus ca mai aveam si cheltuieli in casa si facturi de platit, asa cum are orice om. Deci gandeste-te ca nu-mi prea permiteam iesiri din acestea, doar daca as fi consumat foarte putin. Si nici nu voiam sa mi se faca jena fata de prietenii mei sa le spun ca nu prea am bani. Asa ca, oricum o dadeam, nu era bine. Viata tot scumpa era.

  Dupa ce m-am angajat la Heylux, am inceput sa castig multi bani zilnic

  Bine… Era pana sa ma angajez la Heylux in videochat, pentru ca dupa aceea chiar nu am mai avut niciun fel de grija. Daca as fi stiut si acum cativa ani cati bani se castiga din videochat la Heylux, nu as mai fi lucrat in alte parti niciodata. Mai mult mi-am pierdut anii muncind prin locuri in care nu eram indeajuns pretuita.

  Macar sa fi zis ca ma sacrificam deoarece eram platita bine, dar n-ai sa vezi asa ceva. In niciun loc de munca din Iasi n-am fost platita asa cum trebuie. Heylux este singura exceptie de la regula, este locul in care castig zilnic asa cum nu am castigat niciodata. In timp ce la vechiul job in Iasi castigam 1000 de lei pe luna, la Heylux castig si cate 400 de lei zilnic din videochat.

  Adica eu castig intr-o zi la Heylux  aproape jumatate din banii pe care ii aveam intr-o luna in alta parte. E o evolutie fascinanta, as putea spune eu. Mai ales ca acum nimic nu mi se mai pare scump si-mi permit si eu orice. Cam toata ziua sunt prin oras acum, prin Palas, prin magazine, restaurante, oriunde imi pofteste inima.

  Imi fac toate poftele si viata e usoara cu Heylux Iasi

  Nu ma mai plang ca nu-mi permit aia sau cealalta, nu mai este problema mea acum. Banii nu mai sunt o problema, de fapt, de cand cu Heylux. Stiind ca eu castig zilnic intre 300 si 800 de lei din videochat si mai primesc si bonusuri in fiecare duminica de pana la 3.000 de lei, chiar sunt lipsita de griji. Si-o sa ma bucur de Heylux cat mai mult cu putinta!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img