More
  AcasăLucky StudioOrice zi la Lucky Studio este o zi cu un castig mare...

  Orice zi la Lucky Studio este o zi cu un castig mare in videochat

  Lucrul pe care il iubesc cel mai mult la locul de munca de la Lucky Studio este faptul ca am mereu drag sa merg la munca, deoarece stiu ca orice zi e o zi cu castig. Fata de alte joburi avute in Iasi, cel de la Lucky Studio imi aduce plata la zi, cu castiguri intre 400 si 1200 de lei, iar in acest context n-as avea cum sa ma plictisesc de acest job.

  Zi de zi ma trezesc cu gandul ca voi merge la Lucky Studio si voi mai castiga peste 400 de lei din videochat iar asta ma incanta. Banii castigati ma incanta in sine, pentru ca imi ofera posibilitatea sa fac multe lucruri. Locurile in care am mai lucrat pana acum nu mi-au oferit sansa asta niciodata.

  Am scapat din monotonia aia care-mi manca pofta de viata

  Mergeam la munca, dar mergeam din obligatie si faceam mereu aceleasi lucruri,  fara sa ma simt productiva in vreun fel. Pentru ca indiferent de ce faceam, salariul tot acelasi era, deci n-avea rost sa ma strofoc prea tare. In schimb, la Lucky Studio cu cat mai tare ma ambitionez, cu atat mai mult castig.

  Si diferenta e ca nu mai pierd timpul de la 8 pana la 5-6 seara cu jobul de la Lucky Studio, cum obisnuiam sa il pierd in trecut. La Lucky Studio lucrez numai 8 ore, iar aceste 8 ore sunt mai productive decat o luna intreaga de munca de la vechiul job.

  Pentru ca sunt zile in care castig 400 de lei, sunt zile in care castig 1200 de lei. Niciodata nu se stie, cert e ca mereu castig bani. Orice zi e zi de castig si e firesc sa-mi placa sa vin aici la studio, sa fiu model de videochat.

  Orice fac la Lucky Studio imi aduce un castig mai mare de 400 lei zilnic

  Mai ales gandul ca voi pleca dupa 8 ore cu sume mari de bani ma face sa am o energie pozitiva pe toata durata muncii, asta insemnand ca timpul trece mult mai usor si mi-e mult mai simplu sa fiu model. Atunci cand iti place ceea ce faci, automat timpul trece dar trece intr-un mod placut.

  Nu mai e starea aia generala de plictiseala, de sila, de dorinta de a merge acasa cat mai repede. Din contra, uneori nu stiu cum sa trag mai mult de orele pe care le am la dispozitie la Lucky Studio pentru a castiga 200-300 de lei in plus. Pana si-o ora in plus la Lucky Studio imi poate aduce un castig dublu, de aia iubesc ceea ce fac la acest job.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img