More
  AcasăHeyluxFericirea fara Heylux nu este completa, am nevoie de acest job

  Fericirea fara Heylux nu este completa, am nevoie de acest job

  Tot ce imi trebuie pentru a ma simti completa este jobul de la Heylux, am nevoie de acest loc de munca atat de mult cat se poate, pentru ca ma completeaza intru totul. Acest an si anii ce vor urma, cea mai mare dorinta a mea asta e, sa fiu in continuare model de videochat la Heylux Iasi.

  Vreau asta deoarece de la asta se trag toate, in sensul ca daca sunt model de videochat la Heylux, am si bani, am si timp liber sa ma bucur de bani, am pace si liniste in suflet, n-am probleme financiare si multa dispozitie buna. Daca n-ar fi Heylux, n-ar mai fi asa.

  Dar atata timp cat voi lucra la Heylux, voi avea mereu parte de lucrurile mentionate de mine mai sus. Pentru ca acest loc de munca vine la pachet cu acestea, este ceva normal ca atunci cand pasesc in cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara sa fie asa, sa am garantia unei vieti frumoase, unei altfel de vieti.

  Conteaza sa fiu model la Heylux, pentru ca acest job imi garanteaza o viata asa cum vreau

  Altfel, daca nu s-ar intampla asa, de ce ar mai exista studiourile de videochat ca acesta, daca nu sa faca o schimbare? Pot foarte bine sa ma angajez in alta parte si aia e, ce tot atata complicatie, ca oricum toate joburile sunt la fel.

  Insa Heylux tocmai pentru asta exista, sa fie diferit de celelalte joburi, nu sa imi ofere exact ce ofera si altii. As innebuni daca as primi minimul pe economie la Heylux, cum primesc oamenii in general in alte locuri de munca :))) Ce naiba sa fac cu minimul, numai cand ma gandesc ma ia cu palpitatii.

  De cand m-am obisnuit cu multi bani datorita jobului de la Heylux, nu as mai sta pe putini bani nici sa ma bati. Cu minimul de economie as putea plati maxim chiria si cateva facturi, MAXIM. Ca altceva n-as avea ce sa fac, lucru care mi-ar displacea total, pentru ca m-am obisnuit sa am tot ce-mi trebuie, nu sa traiesc la limita.

  Fara banii de la Heylux Iasi as fi pierduta

  Inainte traiam la limita, acum sunt model de videochat la Heylux tocmai pentru a nu mai trai la limita nicio secunda, pentru a avea orice-mi cere inima in orice moment al vietii mele. Daca ar fi altfel, se mai merita sa ne traim viata asa, fetelor? Sa n-avem bucurii deloc?

  Iti zic eu, solutia pentru tine e Heylux, asa cum a fost si pentru mine. Macar aici ai ocazia sa castigi intr-o zi cam cat ai castiga intr-o luna in orice alt loc din Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img