More
  AcasăHeyluxE mai avantajos sa lucrez la Heylux si nu de acasa in...

  E mai avantajos sa lucrez la Heylux si nu de acasa in videochat

  Videochatul are multe avantaje, asta n-o sa neg. Nimeni nu poate nega ca videochatul a devenit cel mai dorit job printre romance, toate vor un job in acest domeniu. E si profitabil, nu le poti condamna. Hmm, nu MA poti condamna, de fapt, ca si eu ma aflu printre cele care lucreaza in videochat si lucrez chiar la Heylux :))

  Sunt deja veche in domeniu, am vreo 2 ani si jumatate de cand lucrez la Heylux ca model, dar astazi o sa vorbesc strict de avantajele jobului acesta in cadrul studioului si nu de acasa. Multe fete zic ca e mai bine sa lucreze de acasa, ca e comisionul mai mare, ca nu stiu ce.

  Castigurile mele difera de cand lucrez in videochat la Heylux

  bani la heylux
  bani la heylux

  Dar e total gresit. In primul rand, cine te ajuta de acasa, daca faci asta? Cine iti ofera training specializat, cine iti ofera suport tehnic cand ai o problema? Sunt multe lucruri de luat in considerare ca model de videochat, sa stii. Si multe zic ca nu conteaza atata timp cat sunt online si aia e.

  Ba nu, nu e asa, conteaza orice detaliu in ziua de astazi. Pentru a face performanta in videochat si pentru a avea castiguri de cel putin 5000 de dolari lunar, detaliile trebuie luate in considerare. Eu nu spun ca e total gresit sa lucrezi cu Heylux de acasa, ca oricum ei isi dau silinta sa ajute mult si fetele de acasa.

  Dar la studio e altceva… hai sa o luam asa. Cand esti acasa, parca vrei sa te mai relaxezi, sa mai iei pauze si-ti dai seama ca n-ai respectat programul tau online si n-ai castigat banii doriti. Sau nu? Plus ca acasa nu prea exista motivatie. Eu am incercat de acasa si ma simteam super molesita, fara chef, fara vlaga.

  Crede-ma, nu se compara nimic cu jobul de la Heylux!

  bani la heylux
  bani la heylux

  Asa, la studio simt ca sunt la munca si dau tot ce e mai bun, iar dovada sunt castigurile de peste 200 de dolari pe care le incasez la sfarsitul fiecarei ture in videochat. Stii de ce castig atat de multi bani la studio? Ca diferenta e ca aici ma mai bucur si de sedinte de make-up in fiecare zi, sedinte de infrumusetare, shootinguri si cate si mai cate.

  Plus ca…decorul de acasa nu se va putea compara niciodata cu decorul de milioane de la Heylux! Daca ai intra in camerele de la Heylux, ai zice ca ai ajuns in paradis. Eu zic ca se merita sa lucrez ca model in cadrul studioului. 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img