More
  AcasăHeyluxLa Heylux, primesc tot ce vreau ca model de videochat in Iasi!

  La Heylux, primesc tot ce vreau ca model de videochat in Iasi!

  De acum incolo, nici nu se va pune problema vreodata sa renunt la jobul meu de la Heylux. Cu atat mai mult in situatia de fata, cand am inceput sa castig din ce in ce mai mult si daca as pleca, as da de greu. Pentru ca in tara salariile sunt din ce in ce mai slabe si as fi absurda sa renunt la un job de acest gen ca sa ma chinui.

  Ideea de renuntat venise acum mult timp. Eu aveam un prieten si locuiam cu el, iar cand am inceput sa avem probleme cu banii, eu m-am angajat la Heylux ca model de videochat. El nu era de acord si asa au inceput oarecum certurile. Am vazut ca am castiguri super mari la Heylux, dar lui tot nu ii convenea.

  Sunt model de videochat in Iasi si imi place la nebunie jobul

  Si nu puteam sta intr-o cearta continua. Adica eu nu i-as fi spus ca sunt model de videochat la Heylux, dar locuind impreuna cu el, n-aveam ce face. Si trebuia sa renunt la ceva, ori la job, ori la el. Dar situatia a facut in asa fel sa renunte el si a fost mai bine asa.

  Eram pregatita sa renunt la jobul de la Heylux ca sa nu ma mai cert cu el, dar pentru ce? Adica baieti mai sunt, daca nu m-a acceptat asa cum sunt, e treaba lui, nu? E un sfat si pentru toate fetele: fetelor, niciodata sa nu faceti lucruri doar de dragul unor persoane, faceti ce simtiti!

  I-auzi… La ce-as fi renuntat eu… la o viata in care castig zi de zi mai mult decat in jumatate de luna ca o salariata obisnuita, la o viata oarecum de lux in care-mi permit sa merg chiar si in cateva vacante, la shopping, la distractii. La o viata in care nu ma mai uit dupa eticheta cand vreau sa-mi cumpar ceva ce-mi place.

  Castig 600 de lei zilnic din videochat. Ai vrea si tu atat de mult?

  La acest gen de viata sa fi renuntat pentru cine? Pai imi merge mai bine acum! Acum ca-s singura m-am mutat intr-un apartament de lux, platesc vreo 900 de lei chirie, dar se merita, plus ca am si de unde. Cheltuielile nu mai sunt o problema de-a mea, ca din moment ce am castiguri de cate 500 sau 600 de lei zilnic la Heylux, plus bonusurile din fiecare duminica, de ce sa ma mai stresez?

  Eu stiu ca am viata garantata cu acest job in videochat, normal ca n-o sa renunt, nici acum, nici mai incolo, ar fi o prostie! Profit de oportunitatea aceasta cat pot!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img