More
  AcasăLucky StudioPentru 8 ore/zi la Lucky, cine n-ar vrea un castig de 235...

  Pentru 8 ore/zi la Lucky, cine n-ar vrea un castig de 235 de dolari?

  Am renuntat la tot ce am avut inainte pentru jobul de la Lucky Studio si sunt atat de fericita pentru decizia asta, incat n-as mai da niciodata timpul inapoi. In final, ce crezi ca inseamna “tot ce aveam”? Un loc de munca vai de capul lui, un salariu amarat si multe zile negre.

  In contextul in care acum am la Lucky Studio nu mai mult, nici mai putin de 235 de dolari zilnic in 8 ore lucrate la studio, e un mare noroc ca am putut face aceasta schimbare! Cu mare drag am renuntat la acel “tot” din viata mea pentru locul de munca de la Lucky, cine n-ar face-o?

  Chiar si 200 de lei in plus la salariu erau buni, daramite 235 dolari zilnic!

  As fi dat totul chiar si pentru 200 de lei in plus la salariu, despre ce vorbim. Lucky Studio este o sansa, in niciun caz nu as fi ratat asa ceva, nici batuta! Cum sa pierd eu sansa de a straluci la Lucky Studio, de a fi modelul de videochat care castiga cate 1000 de lei zilnic aici?

  E de ajuns sa lucrez 3-4 zile si hop, am 4000 de lei din videochat! Ce, ti se pare mult? Mie nu, acum ca-s la Lucky Studio nu mi se pare mult. Poate inainte mi se parea extrem de mult, dar acum cand vad cat castiga fetele aici si faptul ca am lucrat destule luni pentru a avea destula experienta, zic ca e chiar foarte bine asa.

  Am urmat fix pasii care au fost necesari si am ajuns unde a trebuit. Cu rabdare, aici m-a adus Lucky Studio si aici poate ajunge oricine. Cine are vointa, desigur. Ca daca n-ai vointa, degeaba esti model de videochat la Lucky Studio. Trebuie sa-ti doresti mereu mai mult, iar acest studio te va ajuta sa ai.

  In 20 de zile lucrate la Lucky Studio pot avea castiguri cat intr-un an

  Gandeste-te ca eu lucrez o luna la Lucky Studio, nu 3-4 zile. Bine, vorba vine “o luna”, ca lucrez 5 zile pe saptamana. Adica vreo 20, 20 si ceva de zile. Pai si daca as avea cate 1000 de lei in fiecare zi, tu-ti dai seama ce inseamna asta in 20 de zile? De ce job sa mai am nevoie, cand il am pe cel de la Lucky Studio?

  Avand in vedere ca unii muncesc si 24 din 24 si tot n-au banii acestia… iar eu la Lucky Studio ii am in 8 ore lucrate pe zi… nu mai am ce mai spune decat sa profit la maxim si sa-mi vad de treaba mea!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img