More
  AcasăJob-ul meuSurpriza anului pentru mine: 10.000 de lei într-o lună din videochat...

  Surpriza anului pentru mine: 10.000 de lei într-o lună din videochat la Lucky Studio

   

               Sunt de ceva timp model de videochat la Lucky Studio, însă într-o lună a depăşit orice aşteptare a mea. De obicei, câştigurile mele lunare variau între 2.400 şi 6.500 de lei. Mulţumirea mea faţă de Lucky Studio creşte zi de zi, tot mai mult.

  Am ştiut dintotdeauna că voi avea multe de câştigat din acest domeniu, dar nu am ştiut că o să ajung chiar în cel mai bun studio de videochat din ţară. Lucky Studio Iaşi este cel mai bun, iar câştigurile tuturor modelelor de aici o dovedesc zilnic. Încă de când am călcat pragul Lucky Studio am dorit să fiu printre cele mai bune, să fie toţi mândri de mine, inclusiv eu. Totul a început uşor, pentru că am avut răbdare să iau totul pas cu pas. Am reuşit să trec toate aceste etape doar datorită lui Lucky Studio.

  O atenţie aici, un bonus acolo, iar eu deveneam tot mai populară în mediul videochatului. Admiratorii erau în număr tot mai mare, iar fiecare din ei mă răsplătea cu fel şi fel de cadouri. Aşa am ajuns eu să câştig chiar din primele zile câte 345 de lei pe zi. M-am menţinut aşa câteva zile, până am căpătat experienţă cu ajutorul celor de la Lucky Studio. Venitul meu era undeva la 5.500 de lei lunar. Cu asta, eu eram mai mult decât satisfăcută.

  Ceea ce nu ştiam eu este că Lucky Studio doreşte ca modelele sale să evolueze, le ajută să se perfecţioneze şi să aibă performanţe cât mai mari. Managera a văzut că am potenţial, aşa că m-a încurajat mereu. Nu pot spune că nici bonusurile săptămânale nu mă încurajau, care depăşeau 2.000 de lei uneori.

  Cu ajutorul machiajului, coafurilor, accesoriilor şi mai ales training-ului oferite de Lucky Studio am ajuns printre primele modele. Astfel că, după nici 6 luni lucrate, am obţinut un câştig de 10.000 într-o lună. Am fost în culmea fericirii zile întregi. Şi am fost mai mult decât conştientă că dacă n-ar fi fost Lucky Studio, nu aş fi ajuns niciodată aici.

  Când am văzut că pot atât de mult, nu m-am lăsat şi am încercat să mă autodepăşesc în  fiecare zi. A fost o competiţie cu mine însămi, am vrut să îmi dovedesc că nu am limite. Şi aşa, într-un an cu Lucky Studio, mi-am cumpărat o maşină nou nouţă cu care am plecat în vacanţă.

  La Lucky Studio Iaşi mi-am îndeplinit toate visele, este ca o uşă deschisă spre viitor pentru toate femeile tinere şi drăguţe.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img