More
  AcasăLucky StudioPot sa vorbesc despre Lucky Studio si avantajele de aici ore in...

  Pot sa vorbesc despre Lucky Studio si avantajele de aici ore in sir si nu m-as plictisi!

  Cat poate vorbi un om despre un subiect anume, asa-i? La un moment dat simti ca te plictisesti, ca te compleseste, cu atat mai mult daca este vorba despre jobul cuiva. Cu totii incercam sa scapam in general de job, de discutiile despre acesta, pentru ca in general acesta reprezinta un punct de stres pentru toti oamenii. Oare Lucky Studio si videochatul aici o fi la fel de stresant?

  Sunt sigura ca te-ai intrebat asta macar o data, n-are cum sa nu fi fost curioasa cum este sa lucrezi ca model de videochat in cel mai bun studio de videochat din Iasi. Si-oricum fiecare lucru bun are si efectele sale, iar efectul muncii la Lucky Studio este acesta: o munca fara plictiseala, cu castiguri mari si distractie continua.

  Bineinteles, e normal ca orice lucru bun sa aiba si rezultate. Si, dupa cum ti-am spus si mai sus, rezultatul in a fi model de videochat la Lucky Studio a fost acela ca am scapat de stres, plictiseala, probleme, griji si tot ce mai e omenesc pe pamantul acesta. Nu exagerez. Am realizat ca banii si jobul erau principala mea sursa de stres.

  Dar atunci cand m-am angajat la Lucky Studio Iasi, toate acestea au disparut fiindca, in primul rand, am castigat banii necesari care sa ma scape de aceasta povara. Ideea este ca nu numai banii sunt cei care ma fac atat de fericita ca sunt model la Lucky Studio, ci si modul in care traiesc de cand sunt aici.

  Acum as vrea sa pot vorbi cu cineva despre jobul meu ca model de videochat de la Lucky Studio, si pacat ca nu pot! Oamenii inca nu sunt indeajuns de deschisi la minte pentru a intelege ca videochatul poate fi chiar o arta a cuvintelor si a frumusetii, nicidecum ceva rau.

  M-as lauda tuturor cu castigurile si bonusurile de milioane din acest studio!

  Inainte dupa ce veneam de la munca si ma mai intreba cineva cum a fost, incepea sa ma doara capul. Oricand aveam cateva zile libere, voiam sa vorbesc despre altceva numai despre munca nu, atat de agonisant era pentru mine. Acum, in schimb, as putea sa-ti explic ore in sir cum castig eu la Lucky Studio cate o suma zilnica pana la 12 milioane sau cum ajung sa am bonusuri de pana la 7200 de lei in fiecare saptamana.

  SAUUU, sau despre cum Lucky Studio imi garanteaza atat de multe lucruri incat nu mai am nicio cheltuiala inutila. Aici referindu-ma, bineinteles, la cheltuielile pentru transport, cazare, training specializa, cursurile in limba engleza si, de ce nu, machiajul pe care il primesc zilnic de la fetele de la Lucky Studio, despre care stim cu toate ca este de la 100 de lei in sus.

  Da, acestea sunt cheltuieli de care Lucky Studio ma scuteste si ii multumesc pentru asta, ca asa ma pot bucura de castigurile de pana la 3000 de euro in fiecare luna in mod absolut, fara sa ii impart peste tot. Poate doar la chirie si cheltuielile in casa, dar stii ca nici nu simt aceste cheltuieli de cand sunt model?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img