More
  AcasăConfesiuniLucky Studio îmi dă șansa unor câştiguri de milioane  

  Lucky Studio îmi dă șansa unor câştiguri de milioane  

   

          Primul studio de videochat la toate, primul care mi-a dăruit viaţa mult visată este Lucky Studio Iaşi. Numai acest studio este într-adevăr cel mai bun din ţară şi mă mulţumeşte pe deplin.

  Să primesc 7.320 de lei doar ca şi o răsplată pentru că am semnat un contract care tot pe mine mă avantajează e … uimitor! M-am simţit norocoasă doar pentru simplul fapt că am la dispoziţia mea un contract care îmi aduce legea de partea mea şi îmi oferă siguranţă. Chiar mai mult, acest contract mi-a adus o mulţime de lucruri gratis. Exceptând cei 1.000 primiţi direct, 6.320 de lei au fost meniţi doar pentru promovarea şi înfrumuseţarea mea. De la şedinţe foto şi schimbări de look, până la accesorii, machiaj, coafură, cursuri şi transport gratuite, zilnic. Timp de 6 luni, nu am făcut altceva decât să mă delectez cu transformarea mea uluitoare. Am devenit un model al feminităţii cu Lucky Studio, care are grijă de frumuseţea mea.

  Un salariu de 4.500 garantat sau un comision care depăşeşte 50%, până la 80%. Atâtea beneficii, încât nici nu ştiam ce să aleg. Am auzit că se câştigă bine din comision, aşa că am încercat. În prima lună, câştigam cam între 200 şi 300 de leipe zi. Nu erau sume exorbitante, dar erau evident mai mult decât ce primeam la vechiul job. Şi oricum, câştigurile mari vin cu răbdare şi profesionalism.  Lucky Studio a avut grijă să primesc training de la cele mai bune fete, foste modele de videochat. Astfel, după prima lună am depăşit suma de 300 de lei pe zi. Sunt foarte încântată de venitul meu actual, îmi permit orice.

  Posibilitatea de a lucra o zi, două, 3 sau câte vreau pe săptămână! Nu mi-a venit să cred când am auzit aşa ceva. Cum să fie posibil să am un program chiar aşa flexibil, mai ceva ca un director. Ei, cu Lucky Studio m-am lămurit că totul este posibil de la primul câştig. Iar câştigurile le fac cu plăcere şi drag, pentru că ştiu că nimeni cunoscut mie nu mă vede. Lucky Studio mi-a oferit discreţie şi confidenţialitate, în primul rând. Au blocat ţările în care ştiu că se află cunoscuţi, şi astfel am scăpat de posibile evenimente neplăcute.

  Iar plăcerea cea mai mare este că sunt liberă să aleg şi să fac ce simt. Printre femei, nimeni nu mă judecă. La Lucky Studio Iaşi primesc respect şi apreciere, pe lângă sumele mari de bani. Nu am dorinţe mai mari, deja am tot ce mi-am dorit.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img