More
  AcasăAngajari videochatLucky Studio – cel mai bun studio de videochat din Iași și...

  Lucky Studio – cel mai bun studio de videochat din Iași și din țară

  Obosisem să caut un job potrivit pentru mine, iar la un moment dat am ajuns să cred că nu există joburi care să se potrivească unei femei. Să recunoaştem, foarte puţine joburi oferă satisfacţie maximă unei femei cu pretenţii. Ca urmare, am decis să intru în domeniul videochatului alături de Lucky Studio Iaşi, cel mai bun în domeniu.

  Aşa m-am convins că asta ar trebui să facă toate femeile, pentru că este un job de vis. Pe mine, Lucky Studio m-a convins cu câteva mici avantaje, care fac o MARE diferenţă. Aceste avantaje se potrivesc fiecărei femei în parte, fără excepţie. Mai jos, o să scriu câteva din lucrurile care m-au atras şi m-au convins să mă angajez la Lucky Studio:

  1. Transport gratuit pe toată durata contractului, cu şoferiţe angajate de Lucky Studio. De fiecare dată când ieşeam din casă, o maşină mă aştepta să mă ducă la studio. Tot acea maşină mă conducea şi acasă. Mă săturasem să fug după autobuze, după metrouri, era mult prea obositor. Acum, cu Lucky Studio ştiu sigur că nu obosesc şi nici nu întârzii la muncă.

  2. Bani între 300 şi 800 de lei pe zi, cu posibilitatea de a ajunge şi la 1.000, poate chiar mai mult. La Lucky Studio, posibilităţile de a câştiga mai mult sunt infinite şi nu au limită. Fiecare model câştigă în funcţie de voinţa sa şi de dăruirea sa. Eu, pentru că sunt întru totul dăruită muncii mele, obţin câte 700 de lei  pe zi.

  3. Programul foarte foarte lejer. Nu mai stau la muncă pentru ore suplimentare şi nici nu am un program haotic, fără zile libere. Lucky Studio îmi oferă un program fix, dar flexibil în acelaşi timp. E un program fie de 7, 8 sau 9 ore, în 6 ture diferite. Cu această ocazie, pot schimba turele şi orele de muncă oricând doresc, cât şi zilele. Pot lucra o zi, 2 sau mai multe pe săptămână. Aşadar, Lucky Studio îmi oferă cel mai uşor job, cu cel mai relaxant program.

  4. Contract 100% legal. Multă lume se gândeşte la lucruri ilegale atunci când aude de videochat. Eu nici nu ştiu, probabil aşa este în unele cazuri. Dar Lucky Studio este diferit, oferindu-mi protecţie şi drepturi în faţa legii. Orice fac eu, este perfect legal, cu toate actele în regulă.

  Acestea sunt doar câteva din principalele avantaje care mi-au atras atenţia la Lucky Studio, însă ele pot fi și mai multe. Pot fi oricâte vreau eu, pentru că Lucky Studio îmi oferă mereu mai mult, și mai mult.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img