More
  AcasăPreziosaCe are jobul de la Preziosa si n-au avut celelalte joburi...

  Ce are jobul de la Preziosa si n-au avut celelalte joburi ale mele

  Sunt foarte multe lucruri care m-au dezamagit la vechiul job si pe care as putea sa le enumar. Insa, sunt cateva majore, cu care se confrunta probabil fiecare romanca. De cand am venit la Preziosa, m-am gandit sa fac o comparatie intre joburi, iar ce mi-a iesit m-a uimit!

  Am constatat ca:

  La Preziosa castig peste 5.000 lei lunar, iar inainte nu aveam nici 1.100 lei

  Una din cele mai mari probleme cu care se confrunta romancele sunt salariile. Cu toate stim cat este de greu sa gasim un job care sa ofere mai mult decat minimul pe economie. Adevarul este ca angajatorii fac asta din comoditate.

  Ne dau minimul pe economie, ca sa plateasca tot mai putine taxe la stat. Ceea ce nu e corect. De exemplu, cum pot exista companii precum Preziosa Iasi, unde joburile de model de videochat te pot ajuta sa ai peste 5.000 de lei lunar?

  Este o diferenta super mare, de cel putin 5 ori mai mare, iar eu profit de asta la jobul de la Preziosa. E mult mai bine sa muncesc cate 8 ore pe zi online, iar pentru asta sa am zilnic peste 300 de lei, care imi aduc venituri lunare peste 5.000 de lei.

  Preziosa imi ofera conditii de lucru extraordinare

  Daca la vechiul job trebuia sa ma rog de sefii de acolo sa aduca o imbunatatire, un scaun nou, un birou, sau orice altceva, nu aveam sanse. Lucram in conditii deplorabile, iar mediul de munca era total neplacut, cu colegi rautaciosi si bagaciosi.

  Ei bine, la Preziosa am descoperit un job la care am tot ce imi trebuie: amenajari frumoase, dotari tehnice de ultima ora, training specializat, propria mea camera, liniste, transport gratis, machiaj in fiecare zi si sedinte foto.

  Sunt libera sa-mi creez un program de munca dupa placul meu

  Spre deosebire de alte joburi, Preziosa m-a atras prin libertatea pe care mi-o ofera. Sa nu te gandesti ca daca e vorba de videochat, gata sunt limitata. Nu, deloc. Am parte de toata libertatea din lume.

  Fiindca aici lucreaza doar femei, am parte de liniste si confort, libertatea de a munci cum vreau si respect. Pot renunta la job oricand, in vreme ce alte joburi in Iasi ma limitau prin clauzele contractuale. In schimb, la Preziosa nu am de ce sa renunt pentru ca este cel mai benefic job in videochat pentru mine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img