More
  AcasăLucky StudioLucky Studio e cea mai buna alegere facuta in ultimii 4 ani

  Lucky Studio e cea mai buna alegere facuta in ultimii 4 ani

  Ultimii mei 4 ani sunt intr-o oarecare ceata… Nu-mi amintesc decat luarea unor decizii gresite, o multime de decizii gresite. Eu n-am avut pe cineva care sa ma sprijine sau sa ma ajute cu sfaturi sau ajutor, asa ca m-am descurcat cum am putut. Sau nu m-am descurcat, pana la Lucky Studio, cel putin.

  Poate ca Lucky Studio este cea mai buna alegere a mea, din ultimii 4 ani pe care i-am trait. Dar pana sa traiesc experienta de la Lucky Studio, am trait intr-o stare continua de regret. Asta din cauza ca nu reuseam sa-mi dau seama ce e bine si ce e rau.

  Fara Lucky Studio as fi trait in continuare doar pentru a plati facturile

  Mereu incheiam prin a alege ceva rau. In 4 ani am avut mai mult de pierdut decat de castigat. Ma angajam in tot felul de locuri unde nu eram platita cum trebuia, dar nici ca faceam ceva in legatura cu asta. Ma resemnam si mergeam mai departe.

  Dupa ce-mi dadeam demisia, spuneam ca gasesc ceva mai bun, si tot intr-un loc unde munceam cate 16 ore pentru 50 de lei pe zi ajungeam. Ajunsesem sa fiu ca un robot, privirea mea era seaca si rece. Nu puteam sa ma bucur de nimic, pentru ca tot ce faceam era sa platesc facturi.

  Ma mutam dintr-o chirie in alta, ca nu faceam fata cheltuielilor, si uite asa au trecut 4 ani in care tot ce am facut a fost… nimic. Am platit chiria si facturile si-am trecut prin viata timp de 4 ani. Noroc ca mi-am dat seama de asta la timp si m-am angajat la Lucky Studio Iasi.

  Acum fericirea mea e pe primul loc, pentru ca am bani s-o intretin

  Ca model de videochat aici, totul s-a schimbat. Poate nu multi au norocul acesta, majoritatea poate raman in starea in care ma aflam eu. Norocul meu ca eu am iesit de tot din situatia aia odata cu videochatul la Lucky Studio.

  Acum nu mai pun pe primul loc cheltuielile in casa, pentru ca acestea sunt ultima mea grija. Cand vreau sa platesc cheltuielile si facturile, merg 2 zile la Lucky Studio si am castigat bani, problema rezolvata. Acum ma gandesc mai mult la fericirea mea, la vacante si la iesiri, la distractii.

  Pun pe primul loc starea mea de bine, pentru ca din castigurile zilnice de 690 de lei si bonusurile mari de la Lucky Studio imi permit. Am reusit si eu, in 4 ani, sa merg in vacante si la shopping fara sa ma uit la bani, doar datorita jobului de la Lucky Studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img