More
  AcasăHeyluxMi-am cumparat masina la 6500 de euro in primul an de angajare...

  Mi-am cumparat masina la 6500 de euro in primul an de angajare la Heylux

  O sa fac un rezumat rapid al vietii mele de cand am inceput sa lucrez. Dupa ce-am terminat liceul, m-am angajat ca sa ii ajut pe ai mei cu cheltuielile in casa. Prima data m-am angajat ca si chelnerita si-am lucrat vreun an si ceva asa, apoi m-am dus in Anglia sa lucrez intr-un depozit, vreo cateva luni.

  M-am intors acasa, fiindca era super greu sa lucrez departe, si m-am angajat ca si vanzatoare. De la vanzatoare am ajuns sa lucrez ca si baby-sitter si-apoi in mall, ca si agent de vanzari. Tot felul de joburi, niciunul n-a fost stabil pana la cel de la Heylux.

  Pana la 23 de ani n-am realizat nimic, dar apoi m-am angajat in videochat

   angajare la Heylux
  angajare la Heylux

  Am ajuns la 23 de ani sa constat ca dupa toti acesti ani in care am lucrat, n-am facut nimic decat sa traiesc de la o luna la alta. Salariile din Romania erau proaste si abia imi ajutam familia, iar in Anglia n-am lucrat decat foarte putin, n-am putut pune nimic deoparte.

  Mai bine de 3 ani am tot lalait-o asa si nici macar o masina nu mi-am permis sa-mi cumpar. SI-APOI, schimbarea s-a produs. M-am angajat, in sfarsit, intr-un loc care sa-mi merite timpul: Heylux Iasi. Dovada ca m-am angajat intr-un loc asa cum trebuie este faptul ca in primul an mi-am si luat o masina.

  Poate n-o fi cea mai scumpa masina si nici nouu, dar am dat 6500 de euro pe el, din banii castigati la Heylux in primul an de videochat. Dar, in tot acest timp in care am fost model de videochat la Heylux am si dus-o bine, nu-ti imagina ca n-am facut decat sa muncesc si sa strang bani.

  A fost usor sa-mi permit o masina din ce castig la Heylux

   angajare la Heylux
  angajare la Heylux

  Din contra, am muncit foarte putin si-am cheltuit mult pentru distractiile mele, iar banii ce-mi mai ramaneau ii puneam deoparte. Atat de simplu a fost pentru mine de cand m-am angajat ca model la Heylux Iasi.

  Si-acum stau sa ma gandesc. Tu-ti dai seama cat se complica romanii cu joburile, cate trebuie sa suporte, iar la Heylux totul e atat de usor? Am muncit atatia ani ca sa ce? Sa nu realizez nimic, iar cand m-am angajat la Heylux deja am inceput sa imi permit o multime de lucruri.

  Mi-e clar mie acum: Heylux e ce-mi trebuie, nici nu ma mai gandesc sa ma mai angajez in alta parte, multa vreme de acum incolo 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img