More
  AcasăAngajari videochatMa bucur de ajutorul celei mai bune echipe la Heylux, care imi...

  Ma bucur de ajutorul celei mai bune echipe la Heylux, care imi aduce mii de dolari

  In momentul de fata, sunt ceea ce sunt datorita echipei de la Heylux, care m-a ajutat in tot ce mi-am propus si nu m-au lasat niciodata la greu. Eu nu stiam nimic despre domeniul muncii, prima data m-am angajat direct la Heylux si fiind atat de noua, puteau sa ma pacaleasca. Dar nu a fost deloc asa, am primit suportul pe care n-as fi crezut ca il voi primi vreodata.

  M-au ajutat de la inceput, cand au rezolvat ei totul cu actele pentru angajare, apoi cu castigurile mele, apoi cu modul meu de a primi banii in fiecare zi si asa mai departe. Si trebuie sa spun ca toata echipa de femei de la Heylux este formata numai din profesioniste, contabile, avocate, make-up artiste, soferite. Toate profi.

  Tot timpul am primit suportul necesar de la fetele de la Heylux

  bani multi la heylux
  bani multi la heylux

  Pentru ca oricand aveam nevoie de un sfat, mi-au sarit toate in ajutor si nu m-au lasat sa-mi bat capul de una singura. Si fiind vorba de videochat, ma gandeam ca poate o sa fiu lasata sa ma descurc de una singura, cum de altfel am mai auzit ca se mai intampla in alte locuri, din pacate.

  Asta nu s-a intamplat niciodata la Heylux, am avut parte de o primire mai mult decat minunata in domeniul muncii cu acest studio. M-au tratat cu caldura, m-au sprijinit si mi-au facut viata mai usoara. Am inceput cu trainingul si cu sedintele foto si video, apoi cu sedintele de make-up si am crescut de la castiguri zilnice de 300 de lei la castiguri de peste 500 de lei.

  Am tot evoluat si ghici ce, fara ajutorul celor de la Heylux nu ajungeam asa. Astazi, sunt norocoasa sa am tot ce mi-am dorit de la viata si trebuie sa le multumesc fetelor din acest studio. Fara ele eram pierduta si o spun din toata inima.

  Mie nu-mi lipseste nimic de cand sunt model la Heylux Iasi

  bani multi la heylux
  bani multi la heylux

  Si stii care este motivul meu de bucurie din toata aceasta colaborare in videochat? Faptul ca, spre deosebire de alte locuri de munca in Iasi, eu n-am avut niciodata un motiv de repros fata de modul in care sunt tratata sau platita la studio. Poate nu stiu eu cum ar trebui sa fie un loc de munca, cine stie.

  Fiind primul meu loc de munca, poate sunt prea entuziasmata. Insa eu la Heylux castig mai mult de 1300 de dolari lunar, sunt tratata ca o printesa, fac ce vreau eu, sunt bine mersi, atmosfera e super si totul e legal, discret si frumos. Mai trebuie sa adaug ceva?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img