More
  AcasăLucky StudioLucky Studio model videochat cafea

  Lucky Studio model videochat cafea

  Pana sa vin la Lucky Studio, aveam cu totul o alta idee despre viata. Castigam maxim 1200 de lei lunar si ma gandeam ca mi-e bine asa, pana in momentul in care a trebuit sa ma descurc singura. Exact, a trebuit sa ma mut si sa ma descurc, in viata oricarui om vine acest moment.

  Eu avusesem mereu sprijinul alor mei, dar cand am plecat din oras, nu mai puteau sa ma sprijine atat de mult. Eu nici nu voiam ajutorul lui, le spuneam ca ma descurc cu cei 1200 de lei pe care ii castigam. Dar nu ma descurcam. Chiar nu credeam ca e atat de greu sa fii de una singura.

  Am ajuns sa nu sa fac fata cheltuielilor. Noroc de jobul in videochat de aici

  Chirie 500 de lei, cheltuieli 300-400 de lei… Cu ce mai ramaneam eu? Nici nu-mi vedeam bine capul de cheltuieli si facturi, nu ma puteam concentra deloc la invatat si la viitor, la cariera. Incepusem sa ma axez deja pe job, mai mult decat pe facultate. Pentru ca duceam grija zilei de maine, nu ma mai gandeam la viitorul meu dup ace terminam facultatea.

  Aici am realizat cata nevoie am avut tot timpul de jobul de la Lucky Studio Iasi. M-am oprit si-am recunoscut ca e greu, ca nu ma mai pot descurca asa si ca trebuie sa fac ceva in legatura cu asta. Singura solutie parea jobul de la Lucky Studio, despre care toate fetele la facultate vorbeau.

  Ziceau ceva de niste afise vazute prin Iasi, de castiguri zilnice intre 300 si 800 de lei… Lucruri ce pareau fantezii la inceput, ma gandeam ca e ireal. Pana sa ma angajez aici, n-am realizat cata nevoie am avut de un job in videochat de acest gen.

  Cat de simple sunt lucrurile de cand am bani castigati la Lucky Studio

  M-am angajat la Lucky Studio si parca toate lucrurile in viata mea au inceput sa se simplifice. M-am mutat intr-un apartament mai frumos, chiria o plateam din banii castigati in doar o zi, doua la Lucky Studio si cheltuielile nici nu se observau.  Am dat de “gustul banilor”, ca sa zic asa.

  Chiar m-am obisnuit sa castig mai mult de 6.740 de lei lunar la Lucky Studio si tipul acesta de viata mi se potriveste de minune. Raman cu mai bine de 5000 de lei in mana, bani pe care ii cheltui pe placerile mele, pentru distractia mea. Acum, cat vad cat e de usor totul si cum totul are o solutie simpla, imi dau seama ca mereu am avut nevoie de jobul acesta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img