More
  AcasăHeyluxM-am angajat la Heylux din intamplare, dar lucrez deja de 3 ani!

  M-am angajat la Heylux din intamplare, dar lucrez deja de 3 ani!

  O coincidenta m-a adus acum 3 ani catre cel mai misto job posibil, care poate exista! Eu cred ca m-am nascut pentru acest tip de job la Heylux, altfel nu-mi pot explica de ce lucrez de 3 ani deja si-mi place tot mai tare. Eh, adevaru-i ca si castig tot mai mult, dar nu asta conteaza:”>.

  Sau conteaza?:)). Bine, conteaza, dar am ramas aici ca model de videochat din mai mult motive, nu doar acesta. Acesta a fost motivul principal pentru care m-am angajat, de fapt. O amica de-a mea deja lucra la Heylux de cateva luni si mi-a confesat faptul ca e model si mi-a zis cati bani castiga.

  M-am angajat la Heylux pentru ca o prietena imi spusese de job

  Fusesem intr-o zi cu ea pana acolo, sa trag o privire la studio, la cum arata. Am fost primita cu multa caldura si mi-a fost prezentat studioul, iar din una-n alta, am si tinut un interviu. Eu mersesem acolo doar cu amica mea, dar m-am hotarat sa dau si interviu in ziua aia, ca n-aveam ce pierde.

  Dintr-o coincidenta ca asta, am reusit sa ma angajez si eu si acum ma laud cu o experienta de 3 ani ca model la Heylux Iasi. Si ori de cate ori vin aici, ma simt din ce in ce mai castigata. Altii se plictisesc de joburile lor, dar eu cum m-as putea plictisi la Heylux cand cunosc admiratori online noi in fiecare zi?

  Tot acesti admiratori mi-au si adus castigurile de care ma bucur azi: sume intre 6.000 si 15.000 de lei lunar. Iti vine sa crezi? Intr-o luna, pot castiga cat altii castiga adunat intr-un an de zile. Cum sa nu iubesti jobul acesta? In ziua in care eu m-am angajat, stiam de la amica mea de castigurile acestea mari, de aia m-am si decis sa tin interviu.

  Inca imi place sa lucrez si sa castig bani la Heylux Iasi

  Uite d-asta m-am si angajat, dupa cum am spus mai sus. Dar acum… dupa atata timp, pur si simplu simt ca acest job e mai mult o placere, e mai mult o ocupatie pe care o am “acasa”. Ca studioul mi-a devenit casa. Le cunosc pe toate angajatele de aici, iesim la cafele, ne intelegem super bine.

  Si in tot acest timp, lucrez in cele mai misto amenajari, un decor de lux, conditii impecabile, transport si make-up gratuit in fiecare zi, bonusuri de performanta saptamanale. Heylux a venit mereu cu cate ceva nou care m-a suprins, de aia lucrez aici de 3 ani si-o sa mai lucrez!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img